ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Προκαλεί και πάλι η Τουρκία – Έτοιμη για νέες παράνομες έρευνες στη Μεσόγειο

Προκαλεί η Τουρκία και ετοιμάζει νέες έρευνες στη Μεσόγειο!
Προκαλεί και πάλι η Τουρκία – Έτοιμη για νέες παράνομες έρευνες στη Μεσόγειο

Άκρως προκλητική παραμένει η στάση που διατηρεί η Τουρκία στα ελληνοτουρκικά θέματα, με τη γειτονική χώρα να φαίνεται πως έχει στα άμεσα σχέδια της νέες έρευνες στη Μεσόγειο!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα ανέφερε στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ο ανταποκριτής στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, προκλητικός εμφανίστηκε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας.

Προκαλεί η Τουρκία και ετοιμάζει νέες έρευνες στη Μεσόγειο!

Ειδικότερα, ο Μπαϊρακτάρ προαναγγέλλει νέες σεισμικές έρευνες στην Μεσόγειο γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στην Ελλάδα, με τους τούρκους να ανεβάζουν τους τόνους.

Όλα αυτά την ώρα που πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προσπάθησαν να απαντήσουν  στις «ευχαριστίες» του τουρκικού υπουργείου Άμυνας για σεβασμό των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στην υποτιθέμενη Τουρκική δικαιοδοσία στα ανοιχτά της Κάσου.

Πηγή: Geostratigika.gr

Δείτε τα όσα είπε ο Μανώλης Κωστίδης για το θέμα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προκαλεί και πάλι η Τουρκία – Έτοιμη για νέες παράνομες έρευνες στη Μεσόγειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.