ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν του βγήκε στον Ολυμπιακό, ευκαιρία η Σταντάρ Λιέγης

Δεν τα κατάφερε στον Ολυμπιακό και τώρα πηγαίνει στη Σταντάρ Λιέγης
Δεν του βγήκε στον Ολυμπιακό, ευκαιρία η Σταντάρ Λιέγης

Μπορεί ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος να είδε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό να μην του βγαίνει όμως μπροστά του πλέον έχει την ευκαιρία της Σταντάρ Λιέγης.

Μια μεταγραφή που πέρασε από σαράντα κύματα. Χάλασε και ξαναέφτιαξε και πλέον ο Έλληνας μέσος οδεύει οριστικά προς το Βέλγιο. Ένα καλό πρωτάθλημα που μπορεί να του δώσει ώθηση.

Εκεί αποσκοπεί άλλωστε και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας που παραχωρεί εκ νέου τον Αλεξανδρόπουλο με τη μορφή του δανεισμού και μέσα στα επόμενα 24ωρα για να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σταντάρ.

Δεν του βγήκε στον Ολυμπιακό, ευκαιρία η Σταντάρ Λιέγης

Παρά το πρόβλημα που προέκυψε και έβαλε προσωρινά στον «πάγο» την υλοποίηση της μεταγραφής του Έλληνα άσου στους Βέλγους, ο Αλεξανδρόπουλος θα καταλήξει τελικά στη Λιέγη όπως μεταδίδουν τα Μέσα της χώρας.

Οι διοικούντες της ομάδας από τη Jupiler Pro League βρήκαν λύση στο θέμα που είχε προκύψει με τους Πορτογάλους και πλέον ο 22χρονος που σε κάθε περίπτωση είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, μπορεί πλέον να κάνει στο Βέλγιο την ανατροπή στην καριέρα του. Ότι δεν κατάφερε δηλαδή στον Πειραιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν του βγήκε στον Ολυμπιακό, ευκαιρία η Σταντάρ Λιέγης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.