ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απογοήτευση για Κορακάκη και Μόσχη – Αποκλείστηκαν στον προκριματικό στα 10μ.

Αποκλεισμός από τα προκριματικά για την Άννα Κορακάκη και τη Χριστίνα Μόσχη στα 10μ. πιστόλι.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απογοήτευση για Κορακάκη και Μόσχη – Αποκλείστηκαν στον προκριματικό στα 10μ.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Άσχημα τα νέα από την πρώτη ημέρα της σκοποβολής καθώς η Άννα Κορακάκη και η Χριστίνα Μόσχη αποκλείστηκαν στα προκριματικά στα 10μ. πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Αν και η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με το δεξί για την Ελλάδα και την πρόκριση του Ντούσκου στην κωπηλασία, η συνέχεια δεν είναι η ανάλογη. Ο αποκλεισμός της Ντουντουνάκη ακολουθήθηκε από τον αποκλεισμό της Άννας Κορακάκη, Ολυμπιονίκη του 2016, και της Χριστίνας Μόσχη.

Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες είχαν απογοητευτική επίδοση στον σημερινό προκριματικό γύρο με την Άννα Κορακάκη μάλιστα να αναγράφεται ότι δεν τελείωσε καν τις προσπάθειές της (DNF) και να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Αντίθετα η Μόσχη κατέλαβε την 29η θέση ανάμεσα σε 44 αθλήτριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος για τον οποίο η Άννα Κορακάκη εγκατέλειψε τον αγώνα ήταν επειδή είναι άρρωστη με υψηλό πυρετό. Μεγάλη ατυχία για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απογοήτευση για Κορακάκη και Μόσχη – Αποκλείστηκαν στον προκριματικό στα 10μ.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις