ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ξανά στο «κάδρο» μετά το άκυρο του Γιαννούλη!

Ο Ρικάρντο Ροντρίγκες εκ νέου στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, μετά την απόφαση Γιαννούλη να πάει στην Άουγκσμπουργκ!
ΑΕΚ: Ξανά στο «κάδρο» μετά το άκυρο του Γιαννούλη!

Ξανά στο «κάδρο» για την ΑΕΚ ο πρώην αριστερός μπακ της Τορίνο, Ρικάρντο Ροντρίγκες, μετά το «ναυάγιο» με Γιαννούλη.

Μπορεί τα vibes που είχαν εισπράξει οι άνθρωποι της ΑΕΚ από τον εκπρόσωπο του Δημήτρη Γιαννούλη να έμοιαζαν θετικά και να είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι με το συμβόλαιο που πρόσφεραν στον διεθνή αμυντικό θα πει το «ναι», ωστόσο εκείνος προτίμησε την Άουγκσμπουργκ και η ΑΕΚ βγαίνει αναγκαστικά και πάλι στο ψάξιμο για αριστερό μπακ.

Με Χατζισαφί και Πήλιο δεν βγαίνει η σεζόν, με τον Αλμέιδα να ψάχνει για βασική επιλογή. Έτσι αναγκαστικά επέστρεψαν στην επιφάνεια και κάποια ονόματα που είχαν απασχολήσει πριν λίγο καιρό και εξακολουθούν να μην έχουν ομάδα.

Ο Ρικάρντο Ροντρίγκες είναι μία τέτοια περίπτωση. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο με την Τορίνο, ο 31χρονος Ελβετός αμυντικός παραμένει άνεργος και είναι γεγονός πως στην ΑΕΚ σκέφτονται σοβαρά και πάλι την περίπτωση του, αν και ουδέποτε ήταν πρώτη επιλογή.

Το γεγονός ότι έχει ρίζες από τη Χιλή και βγάζει εκτός από εμπειρία, μία δυναμική γενικά σαν παίκτης, αρέσει στον Αλμέιδα που μπορεί να έχει βάλει άλλα στάνταρ στα χαρακτηριστικά του αριστερού του μπακ, όμως την περίπτωση του Ροντρίγκες καλό θα είναι να τον έχουμε στο μυαλό μας, αφού μπορεί να παίξει ακόμη πιο δυνατά τις επόμενες ημέρες.

Ο διεθνής Ελβετός παρεμπιπτόντως είχε προταθεί και στον Παναθηναϊκό που επίσης ψάχνει ακόμη για αριστερό μπακ.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ξανά στο «κάδρο» μετά το άκυρο του Γιαννούλη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!