ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λορέτσο Πιρόλα: Η φράση που έβγαινε συνέχεια από το στόμα του Μεντιλίμπαρ

Μάλιστα ο Βάσκος προπονητής των ερυθρόλευκων ρωτούσε τον Πιρόλα.
Λορέτσο Πιρόλα: Η φράση που έβγαινε συνέχεια από το στόμα του Μεντιλίμπαρ

Επιτυχής ήταν η πρώτη παρουσία του Λορέντσο Πιρόλα με την φανέλα του Ολυμπιακού, με το νεαρό αριστεροπόδαρο στόπερ των ερυθρόλευκων να είναι αλάνθαστος στο ντεμπούτο του απέναντι στη Ναϊμέγκεν.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον Πιρολα και ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος του φώναζε συνέχεια «μπράβο Λόρε».

Μάλιστα ο Βάσκος προπονητής των ερυθρόλευκων ρωτούσε τον Πιρόλα αν νιώθει καλά και είναι πλέον εμφανές πως στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Πιρόλα προορίζεται για παρτενέρ του Ρέτσου.

Πολύ δυνατός ο Πιρόλα, δυναμικός και πολυ καλός στις τοποθετήσεις του, έκανε παιχνίδι από τη άμυνα με την υποστήριξη και του Αποστολόπουλου.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Πώς εξηγείται το άγχος της επιστροφής και ο παίκτης που έγινε προσπάθεια να έρθει μαζί με την αποστολή από Ολλανδία

Δύο γκολ, δύο δοκάρια και νικητής κόντρα στη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός – Άρεσε στο ντεμπούτο του ο Πιρόλα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λορέτσο Πιρόλα: Η φράση που έβγαινε συνέχεια από το στόμα του Μεντιλίμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.