ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ που τώρα ξεκινάει, οι συζητήσεις για Τετέ και ο «μαύρος» κύκλος του Μπιέλ

Πολλές αποκαλύψεις και σήμερα από τα Παρασκήνια του Sportime, που έχουν την τιμητική τους ο ΠΑΟΚ, ο Τετέ και ο Πεπ Μπιέλ!
Ο ΠΑΟΚ που τώρα ξεκινάει, οι συζητήσεις για Τετέ και ο «μαύρος» κύκλος του Μπιέλ

Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα τα Παρασκήνια του Sportime έρχονται να σας κάνουν ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις, με πρωταγωνιστές τον ΠΑΟΚ, τον Τετέ και τον Πεπ Μπιέλ!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, καθώς ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά τώρα ξεκινάει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και η αλήθεια είναι πως έχει αργήσει αρκετά.

Μετά από 2 μήνες αναζήτησης, επιτέλους, έφερε εν δυνάμει σέντερ φορ στην Σαλόνικα, τον Ταρίκ Τισουνταλί όμως τα κενά για τους πρωταθλητές Ελλάδας παραμένουν αρκετά.

Κοινώς, το καλοκαίρι έχει ακόμη δρόμο στα μεταγραφικά της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου που μπορεί και πρέπει να αποκτήσει ακόμη πέντε παίκτες.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός κάνει ξεκάθαρο με τη μεταγραφή του Τετέ πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 14 χρόνια είναι πλέον αυτοσκοπός.

Ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Αθήνα με τέτοια νούμερα που σε κάθε περίπτωση σηκώνουν μπόλικη συζήτηση, κυρίως εντός των πράσινων αποδυτηρίων.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που βγάζουν γκρίνια και νιώθουν αδικημένοι απέναντι στην ετήσια αμοιβή του 24χρονου πρώην παίκτη της Γαλατά, της Λιόν και της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Τέλος, το μενού των παρασκηνίων δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει τον Ολυμπιακό εκεί όπου ο Πεπ Μπιέλ φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά σε έναν «μαύρο» κύκλο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε ποτέ ουσιαστικά να κολλήσει στον Πειραιά. Αντιθέτως φαντάζει ανεπίδεκτος μαθήσεως.

Τα λεφτά που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι για να τον αποκτήσουν από την Κοπεγχάγη (σχεδόν 5 εκατ.) δεν πρόκειται να τα πάρουν ποτέ πίσω, όμως το θέμα είναι και τι χασούρα θα έχεις.

Μη βιάζεστε όμως να τα μάθετε όλα από εδώ. Όλες οι αποκαλύψεις και οι λεπτομέρειες στα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ που τώρα ξεκινάει, οι συζητήσεις για Τετέ και ο «μαύρος» κύκλος του Μπιέλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.