ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΠΑ: Σε αυτούς τους άνεργους και εργαζόμενους θα δώσει 400 ευρώ

Σε αυτούς τους άνεργους και εργαζόμενους θα δώσει 400 ευρώ η ΔΥΠΑ
ΔΥΠΑ: Σε αυτούς τους άνεργους και εργαζόμενους θα δώσει 400 ευρώ

Έτοιμη να δώσει και πάλι επιδόματα ύψους 400 ευρώ είναι η ΔΥΠΑ τα οποία μάλιστα θα αφορούν τόσο τους ανέργους όσο και τους έχοντες εργασία.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει στη RealNews, η δημοσιογράφος Αργυρώ Μαυρούλη, έρχονται έξι νέα προγράμματα κατάρτισης από τη ΔΥΠΑ.

ΔΥΠΑ: Σε αυτούς τους άνεργους και εργαζόμενους θα δώσει 400 ευρώ

Μάλιστα, οι δικαιούχοι του συγκεκριμένου προγράμματα θα ανέρχονται στους 81.500 όσον αφορά τους ανέργους, οι οποίοι και θα λάβουν το ποσό των 400 ευρώ.

Θα υποστηριχθούν μεταξύ άλλων συγκεκριμένες ειδικότητες όπως επαγγελματίες οδηγοί και αρτοποιοί και τα εν λόγω προγράμματα θα πάρουν σάρκα και οστά έως το τέλος του 2024.

Συνολικά μέχρι το 2025, στόχος είναι να καταρτιστούν 500.000 άνεργοι και εργαζόμενοι πολίτες τόσο όσον αφορά τις πράσινες όσο και στις ψηφιακές δεξιότητες.

Προϋπόθεση αποτελεί να είναι εγγεγραμμένοι στο ψηφιακό μητρώο της ΔΥΠΑ αλλά και να είναι πάνω από 18 ετών αλλά και να είναι απόφοιτοι της υποχρεωτικής εκπαίδευσης ενώ τέλος να μην έχουν παρακολουθήσει άλλα προγράμματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΔΥΠΑ: Σε αυτούς τους άνεργους και εργαζόμενους θα δώσει 400 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.