ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι συμβαίνει με τον Μπάμπα;

Άλλος παίκτης αλλά προς το χειρότερο ο Ράχμαν Μπάμπα και στον ΠΑΟΚ εντοπίζουν το πρόβλημα στο έλλειμμα ανταγωνισμού.
Τι συμβαίνει με τον Μπάμπα;

Η εκκίνηση της σεζόν του Μπάμπα ήταν προβληματική. Σε ανησυχητικό σημείο. Στον ΠΑΟΚ δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του Γκανέζου αριστερού μπακ κόντρα στην Μπάνια Λούκα. Το πρόβλημα είναι στην έλλειψη ανταγωνισμού που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ότι πολλοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν μείνει ακόμη στους πανηγυρισμούς του περασμένου Μάη είναι γεγονός. Το έβλεπαν όλοι από την προετοιμασία, το διαπίστωσαν και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Παίζει με τη φωτιά ο ΠΑΟΚ στη μεγάλη του ευκαιρία για πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League.

Γι’ αυτό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να βγούνε μπροστά οι έμπειροι και ποιοτικοί παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε και πέρυσι. Από αυτόν που ο Ρουμάνος είναι απογοητευμένο, παρότι περίμενε μία σχετική καθίζηση, είναι ο Μπάμπα.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ ήταν σκιά του εαυτού του στην προετοιμασία, κακός στα φιλικά και ακόμα χειρότερος στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα. Στη φάση του δεύτερου γκολ, παίρνει έναν… ύπνο πριν αρχίσει να τρέχει προς τον αντίπαλο παίκτη που έχει ξεκινήσει στη φάση πολύ πιο πίσω από τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο Μπάμπα και η ανάγκη για ένα ακόμα αριστερό μπακ

Η περυσινή χρονιά ήταν η πρώτη φορά που ο Μπάμπα έκανε γεμάτη σεζόν, πιάνοντας ουσιαστικά το ταβάνι του σε απόδοση. Δύσκολα θα μπορούσε να συνεχίσει έτσι μια χρονιά ακόμη, όμως από αυτό, μέχρι το απίστευτο καλοκαιρινό του ντεφορμάρισμα απέχει.

Είναι αλήθεια πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε ζητήσει και αριστερό μπακ στις πρώτες μεταγραφικές κουβέντες. Διότι, ο Σοάρες δεν του δίνει την ανάλογη ασφάλεια στα αριστερά. Από την άλλη μεριά, περισσότερο τον ενδιαφέρει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και με έναν καλό αμυντικό μέσο αντί του Μεϊτέ. Είπαμε, ο Ραζβάν Μάριν πιέζει την Κάλιαρι για να έρθει στην Τούμπα.

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνει πως πρέπει ίσως να βρει και τον… αντί – Μπάμπα, καθώς μπορεί να χρειαστεί κάμποσες ανάσες. Αυτός ήταν ο λόγος που ο ΠΑΟΚ κοιτούσε και τις εξελίξεις στον Γιαννούλη. Ο Μπάμπα δείχνει χαλαρός και κουρασμένος. Κι ακόμη δεν ξεκίνησε η σεζόν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι συμβαίνει με τον Μπάμπα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…