ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έκανε δώρο μυστικά στη Ρίο Άβε παιχταρά

«Στο ένας εναντίον ενός είναι πολύ δυνατός, είναι παίκτης με σέντρα, σουτ και ντρίμπλα».
Βαγγέλης Μαρινάκης: Έκανε δώρο μυστικά στη Ρίο Άβε παιχταρά

Κατά την παρουσίαση της νέας ομάδας της Ρίο Άβε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιφύλασσε μία έκπληξη για τα μέλη του οργανισμού.

Κατά την παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων της Ρίο Άβε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε… δώρο στην ομάδα τον Τιάγκο Μοράις.

Πρόκειται για Πορτογάλο winger, ο οποίος αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης (σ.σ. κυρίως ως αριστερός εξτρέμ). Ο 20χρονος Μοράις αγωνίζονταν στη Λιλ, από όπου μεταγράφηκε από την Μποαβίστα.

«Ο Τιάγκο είναι ένας παίκτης που είναι ήδη γνωστός, στο ένας εναντίον ενός είναι πολύ δυνατός, είναι παίκτης με σέντρα, σουτ και ντρίμπλα. Έφτασε χθες, έκανε μια ελαφριά προπόνηση και παρουσιάστηκε, θα χρειαστεί σε πιο κλειστά παιχνίδια», είπε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρίο Άβε ο προπονητής της ομάδας, Λουΐς Φρέιρε.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα την Κυριακή Όρτα και Βέλντε – Επιβεβαίωση Sportime

Ο ΠΑΟΚ που τώρα ξεκινάει, οι συζητήσεις για Τετέ και ο «μαύρος» κύκλος του Μπιέλ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Έκανε δώρο μυστικά στη Ρίο Άβε παιχταρά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.