ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάλι Ραμαντάνι και Ολυμπιακός βλέπουν πως ο Μπιέλ πρέπει να πάει αλλού!

Δεν βγαίνει στον Ολυμπιακό ούτε η 3η απόπειρα με τον Πεπ Μπιέλ και ο Φάλι Ραμαντάνι ψάχνει κάτι για να τον πάρει από τον Ολυμπιακό.
Φάλι Ραμαντάνι και Ολυμπιακός βλέπουν πως ο Μπιέλ πρέπει να πάει αλλού!

Εδώ Μπιέλ, εκεί Μπιέλ, που είναι ο Μπιέλ; Ο Ισπανός επιθετικός μοιάζει να μην μπορεί να αρπάξει ούτε την 3η ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Ο Φάλι Ραμαντάνι έχει πάρει τα μηνύματα και ψάχνει κάτι καλύτερο για τον παίκτη για να μην χάσει άλλο σε αξία.

Μπορεί να στάθηκε ο λόγος για να γίνει rebuilding στις επαγγελματικές σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Φαλί Ραμαντάνι. Αν και με άλλον ατζέντη ήρθε στην Ελλάδα. Στη συνέχεια όμως (και με λόγω Γιόβετιτς) έδεσε το «γλυκό» καλύτερα. Ωστόσο, ο λεγάμενος μοιάζει να είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως!

Και δεν είναι λίγοι εκείνοι στα αποδυτήρια που εδώ και δύο χρόνια ψιθυρίζουν πως η διαχείριση ανάμεσα σε ευκαιρίες – ανταποδοτικότητα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Γενικότερα. Τι να κάνει όμως και ο Ολυμπιακός. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατέψει μια επένδυση πέντε εκατ. ευρώ. Μάταια όμως…

Το θεωρητικό new starting στη σχέση του Ολυμπιακού με τον Πεπ Μπιέλ μάλλον δεν θα το δούμε για πολύ καιρό ακόμα. Δεν βγαίνουν πολλά πράγματα στον συμπατριώτη του. Μόνο κάτι ψιλά είδαμε στο ματς με την ομάδα του Μίτσελ. Όχι όμως κάτι για να «πιαστεί» και να αισιοδοξεί κανείς. Ούτε υπάρχει αξία να τον  κρατήσει σαν ρεζέρβα πολυτελείας.

Το διαπιστώνει και από πρώτο χέρι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που με την επιστροφή του club από την Ολλανδία και τις επικείμενες αφίξεις των Ποντένσε, Βέρντε θα προχωρήσει σε «εκκαθάριση» του Ισπανού winger! Δεν θα βγαίνουν τα κουκιά.

Δυστυχώς, το transfer fee που πληρώθηκε στην Κοπεγχάγη ήταν πεταμένα χρήματα (σχεδόν 5 «χαρτιά») και ο Μπιέλ όσο μένει στον Ολυμπιακό χάνει και σε υπεραξία…

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φάλι Ραμαντάνι και Ολυμπιακός βλέπουν πως ο Μπιέλ πρέπει να πάει αλλού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…