ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Και αρχιδιαιτητής και (νέοι) πίνακες!

Εβδομάδα εξελίξεων στη διαιτησία. Ανακοινώνεται ο αριχιδιαιτητής και παίρνουν σειρά οι νέοι πίνακες. Γιατί οι... παλιοί δεν θα μείνουν.
Διαιτησία: Και αρχιδιαιτητής και (νέοι) πίνακες!

Διαιτησία: Μέσα στην βδομάδα ανακοινώνεται η νέα ΚΕΔ και εν συνεχεία θα βγουν οι νέοι πίνακες.

Η νέα ΕΠΟ ψάχνει τον νέο αρχιδιαιτητή. Από τα ονόματα που έχουν γραφτεί δεν «παίζει» κανένα. Οι προσπάθειες για πρόσωπο από το πάνω… ράφι, δεν ευδοκίμησαν από ότι φαίνεται και η επιλογή θα γίνει από εκείνους που θέλουν να αναλάβουν. Γιατί μέχρι τώρα, εμείς θέλαμε, αλλά εκείνοι δεν θέλανε, που έλεγε και ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού. Η όλη διαδικασία ανεύρεσης αρχιδιαιτητή θυμίζει οποτάκι της balomenos doors. Kαι το… κούφωμα μέσα! Οπότε και επειδή χρόνος για αναμονή δεν υπάρχει, θα πορευτούμε με οτι υπάρχει διαθέσιμο.

Ο αρχιδιαιτητής, έστω κι αν το όνομα του όπως όλα δείχνουν, δεν θα στείλει κόσμο στο… αεροδρόμιο, αναμένεται να ανακοινωθεί προς το τέλος της εβδομάδας και πιθανότατα και οι δύο συνεργάτες του.

Για τους Έλληνες της ΚΕΔ, τα πράγματα μάλλον έχουν ξεκαθαρίσει και ήδη οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι οι υποψήφιοι έχουν ήδη ενημερωθεί από την ΕΠΟ. Ευθυμιάδης και Κόκοτου θα κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας και αμφότεροι έχουν πάρει το χρίσμα, έστω και ανεπίσημα ακόμα.

Και αφού τελειώσουμε με την στελέχωση της ΚΕΔ, πάμε και στα άκρως ενδιαφέροντα. Τους νέους πίνακες. Και γράφουμε «νέους», επειδή δεν θα μείνουν οι παλιοί. Πίνακες θα βγουν – πιθανότατα στις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας – και θα γίνουν, όπως έχουμε γράψει αλλαγές. Είναι δεδομένο αυτό. Τώρα πόσες και ποιοι, όταν ανακοινωθούν.

Απλά να επαναλάβουμε οτι υπάρχουν ονόματα που ακούγονται οτι έχουν πρόβλημα χωρίς να επιβεβαιώνεται. Μεταξύ αυτών, οι δύο διεθνείς Διαμαντόπουλος, Μανούχος και οι Τζήλος, Ματσούκας, Γκορτσίλας, Μαλούτας.

Όσον αφορά στους αντικαταστατες τους, επίσης να επαναλάβουμε τα ονόματα. Κουκούλας, Μπούτσικος, Τσιοφλίκη, Δραγούσης, Ντάουλας, Στάμος.

Αν ισχύουν όσα ακούγονται σε καφενεία, πλατείες και κομμωτήρια, στη Β’ Εθνική οι αλλαγές θα είναι πολλές. Διαιτητές που ανέβηκαν πρόσφατα θα πάνε σπίτι τους. Διαιτητές που ακούστηκαν οτι θα ανέβουν είτε θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική, είτε θα πάνε σπίτι τους.

Όλα αυτά πάντα, είναι «φήμες». Δεν υιοθετούμε!!! Αλλά για να μην λέτε, οτι τα λέμε και δεν τα γράφουμε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Και αρχιδιαιτητής και (νέοι) πίνακες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!