ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόκολος: Από αντίπαλος της ΑΕΚ τώρα διώχνει κόσμο

Ο Λεωνίδας Βόκολος είναι στο περίμενε για την επόμενη ημέρα του.
Βόκολος: Από αντίπαλος της ΑΕΚ τώρα διώχνει κόσμο

Τη χρονιά που μας πέρασε έκανε με τη Λαμία την απόλυτη υπέρβαση ο Λεωνίδας Βόκολος. Είχε και το πακέτο για να το κάνει, αλλά ουδείς παραγνωρίζει τη δουλειά του.

Οι «κυανόλευκοι» έκαναν την καλύτερη σεζόν στη Super League 1. Έφτασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους να μπουν στα πλέι οφ.

Το μπάζετ σίγουρα έπαιξε ρόλο. Δεν είχε ξανά τόσο μεγάλο η Λαμία. Το καταλαβαίνει και τώρα αυτό ο οποιοσδήποτε από τη στιγμή που φέτος οι Φθιώτες έχουν πετάξει λευκή πετσέτα. Η καραμέλα είναι η ίδια. «Δώσαμε πάρα πολλά πέρυσι, πρέπει φέτος να ισιώσουμε».

Όπως και να έχει, η ιστορία έγραψε. Ο Λεωνίδας Βόκολος το κατάφερε και τώρα αναζητά τρόπο για να εξαργυρώσει αυτή τη σεζόν. Δυστυχώς για τον ίδιο σε πρώτη φάση δεν έκανε το ανάλογο cash out στην αγορά!

Είχε κάποιες κρούσεις. Το Sportime.gr είχε αποκαλύψει πως η Νόα του χτύπησε την πόρτα. Ο ίδιος ζήτησε τον ουρανό με τ’ άστρα. Ίσως γιατί δεν ήθελε να πάει στην Αρμενία. Εάν το έκανε, σε δύο βδομάδες θα έπαιζε -εκτός απροόπτου- αντίπαλος με την ΑΕΚ στο Conference League.

Αργά ή γρήγορα, όμως, είναι δεδομένο πως το τηλέφωνο του Έλληνα κόουτς θα χτυπήσει ξανά. Ειδικά όταν αρχίσουν τα επίσημα ματς. Μέχρι πάντως να καθίσει ξανά σε πάγκο, ο 53χρονος προχώρησε σε extreme makeover αλλαγές στο επιτελείο του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόκολος: Από αντίπαλος της ΑΕΚ τώρα διώχνει κόσμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.