MEDIA

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το νέο τρέιλερ του «The Road Show» φέρνει άφθονο γέλιο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με πολύ χιούμορ και πολλά ταξίδια τη νέα σεζόν.
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το νέο τρέιλερ του «The Road Show» φέρνει άφθονο γέλιο

Ο καταπληκτικός Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στο πόστο από το οποίο έγινε αγαπητός στο κοινό και δεν είναι άλλο από τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή στον ΑΝΤ1, «The Road Show».

Μία ακόμα γεύση από τα όσα θα απολαύσουμε τον ερχόμενο χειμώνα, έδωσε το τρέιλερ που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό και που προσφέρει σίγουρα, άφθονο γέλιο ενώ προμηνύει το τι θα ακολουθήσει!

Ο παρουσιαστής, που τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βγει μπροστά με 3 εκπομπές (τον Εκατομμυριούχο, το The 2night Show και το Τhe Road Show), βούτηξε μαζί με τον αγαπημένο του συνεργάτη Διονύση Κυπριώτη, στα παγωμένα νερά για τις ανάγκες του γυρίσματος.

Οι δύο τους βρίσκονται σε μία παραλία, φορώντας τα ίδια ρούχα όταν τελικά αποφασίζουν να κάνουν το… επόμενο βήμα στη σχέση τους και να βουτήξουν στο παγωμένο νερό, αν κρίνουμε από την αντίδραση του παρουσιαστή!

Με μαγιό που σίγουρα θυμίζουν παλαιότερες εποχές οι δύο… χειμερινοί κολυμβητές τολμούν και πέφτουν!

Το σπουδαίο «χαρτί» του ΑΝΤ1 είχε δηλώσει πριν μερικές μέρες: «Δεν έχει να κάνει με κάποια προετοιμασία. Κάνεις τον σταυρό σου και εύχεσαι να πάνε όλα καλά. Αφιερώνω όλη αυτή την προσπάθεια στον Μάνο Καμπίτη, τον σκηνοθέτη μας που έφυγε από τη ζωή. Ο Μάνος που έφυγε πριν από λίγους μήνες ήταν ένας από τους ανθρώπους της παρέας που ταξιδεύαμε».

Τέλος ο παρουσιαστής δεν έκρυψε ότι έχει μεγάλο άγχος για το τι θα βρει στους προορισμούς που θα επισκεφτεί και πως θα είναι ο κόσμος που θα συναντήσει μετά από δύο ολόκληρες δεκαετίες.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δείτε τι έρχεται!

Πηγή: Mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το νέο τρέιλερ του «The Road Show» φέρνει άφθονο γέλιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα