ΤΕΝΙΣ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδειξε τον Σταυρό του κι απέδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι ελεύθερος άνθρωπος…

Την απάντησή του στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι έδωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μέσα στο κορτ.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδειξε τον Σταυρό του κι απέδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι ελεύθερος άνθρωπος…

Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο άνθρωπος που δεν υπολόγισε την αθλητική του υπόσταση, τα χρήματα, την καριέρα του την περίοδο των εγκλεισμών με την άρνηση του στο να συμμετάσχει στο τουρνουά στην Αυστραλία τότε επειδή τον υποχρεώνανε να «τσιμπηθεί». Σώνει κι ντε δήθεν για καλό του συνόλου και του ίδιου του εαυτού του!

Όχι, ο ίδιος προτίμησε να φάει όλη την λάσπη, την ταλαιπωρία που του συμπεριφέρθηκαν σαν κατάδικος και τον είχαν σε κρατητήριο με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του όπου και τον υποδέχθηκαν ως Ήρωα!

Ως τέτοιον τον αναγνωρίζουμε όλοι εμείς οι απανταχού Ελεύθεροι Άνθρωποι, πόσο μάλλον όταν ταυτιζόμαστε μαζί του λόγω της Ορθόδοξης πίστης και ομολογίας του, μία ομολογία που δεν δίστασε στιγμή φυσικά να κάνει και μετά τον πρώτο του αγώνα στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού όπου και έδειξε τον Σταυρό του ως κίνηση αποδοκιμασίας για την αισχρή τελετή έναρξης, όλου του οχετού woke κουλτούρας και προώθησης της νεοεποχητικής παρά φύσιν ατζέντας που προώθησαν μη σεβόμενοι την πίστη, την φυσιολογία, τον πολιτισμό και τέλος το ίδιο αθλητικό περιεχόμενο της διοργάνωσης που έχει κάποια ιδανικά και ιδεώδη με αρχαία προέλευση!

Ως ελάχιστη κίνηση αναγνώρισης της βλασφημίας που πράξανε με την εξομοίωση του Μυστικού Δείπνου με αισχρές εικόνες σοδομισμού και ανεξέλεγκτο φαγοπότι, η Διοργάνωση του Παρισιού προέβει σε επίσημη ανακοίνωση Συγνώμης προς την Καθολική Εκκλησία και όσους Χριστιανούς στο φρόνημα τους πείραξε η σκηνή αυτή!

Ε βέβαια θα προσθέσω εγώ, δεν σκέφτηκαν καν να θίξουν τον Μωαμεθανισμό φεριπείν γιατί ξέρανε πώς την άλλη ημέρα θα καιγόταν όλο το Παρίσι φεριπείν παρά βγήκαν να ζητήσουν μετά τον σάλο που προκλήθηκε μια ευτελή ανακοίνωση Συγνώμης εκ των υστέρων! Απ’ το Ολότελα καλή και η Παναγιώτενα θα προσθέταμε!

Νόβακ Τζόκοβιτς, συνέχισε να τους γλεντάς με Ορθόδοξο φρόνημα αγόρι μου και ας σε θεωρούν μη Gentleman οι λάτρεις του Τέννις λόγω του αυθορμητισμού σου και της μη στα πλαίσια της υποκρισίας ευγενής στάση σου σε όλες τις εκφάνσεις του παιχνιδιού σου! Μείνε Λιοντάρι πάντοτε και με ομολογιακό φρόνημα! Σε θαυμάζουμε, ο Θεός μαζί σου!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδειξε τον Σταυρό του κι απέδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι ελεύθερος άνθρωπος…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Ορφανίδης

Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης αρθρογραφεί στο Sportime.GR από τα τέλη του 2021, επισημαίνοντας με τα άρθρα του, τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας.