ΜΠΑΣΚΕΤ

Έφυγε από τον Ολυμπιακό, βρήκε αμέσως ομάδα ο Λούντζης!

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε την επιστροφή του Μιχάλη Λούντζη!
Έφυγε από τον Ολυμπιακό, βρήκε αμέσως ομάδα ο Λούντζης!

Το πρωί της Δευτέρας (29/7) η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Λούντζη, λίγες ώρες όμως αργότερα η ΚΑΕ Προμηθέας γνωστοποίησε την επιστροφή του 25χρονο γκαρντ μετά από τρία χρόνια!

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του αθλητή Μιχάλη Λούντζη.

Ο Μιχάλης Λούντζης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1998 και σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 26 του χρόνια. Έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται στις θέσεις ”1” και ”2”. Πρόκειται για έναν παίκτη με σπουδαίο βιογραφικό, καθώς είναι διεθνής με την εθνική σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ ήταν ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδος στο πρόσφατο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε για μια τριετία (2014-2017), ντεμπουτάροντας στη Basket League σε ηλικία μόλις 16 ετών. Στη συνέχεια έπαιξε για έναν χρόνο στα Τρίκαλα (2017-18), δύο χρόνια στο Λαύριο (2018-20), πριν γίνει για πρώτη φορά κάτοικος Πατρών, για λογαριασμό του Προμηθέα, τη σεζόν 2020-21.

Ήταν μέλος της ομάδας του Μάκη Γιατρά, που κατέκτησε το Super Cup και έφτασε στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος, με καθοριστική συμβολή και πολύ καλή παρουσία, μετρώντας 7,1 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ, σε ηλικία μόλις 22 ετών, κάνοντας ένα μεγάλο αγωνιστικό step up με τους ”πορτοκαλί”. Μετά από εκείνη την εξαιρετική χρονιά, ο Λούντζης έπαιξε για μια τριετία στον Ολυμπιακό (2021-24).

Με τους ”ερυθρόλευκους”, ο Έλληνας γκαρντ κατέκτησε 2 πρωτάθλημα, 2 Super Cup, 3 Κύπελλα Ελλάδος, ενώ αγωνίστηκε και σε τρία Final 4 Ευρωλίγκας. Την τελευταία σεζόν με τους Πειραιώτες, ο Λούντζης αγωνιζόταν στη Basket League 16 λεπτά κατά μέσο όρο, έχοντας 5,4 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ.

Υποδεχόμαστε ξανά πίσω στην οικογένειά μας τον Μιχάλη Λούντζη και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και χαρές, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έφυγε από τον Ολυμπιακό, βρήκε αμέσως ομάδα ο Λούντζης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.