ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιβεβαίωση Sportime για Μόντσου! Έδωσαν τα χέρια Άρης και Βαγιαδόλιδ – Πόσο θα κοστίσει η μεγάλη μεταγραφή

Παίκτης του Άρη πρέπει να θεωρείται ο Μόντσου, καθώς η Βαγιαδολίδ έκανε αποδεκτή την πρόταση της ΠΑΕ Άρης για την παραχώρηση του 24χρονου χαφ.
Επιβεβαίωση Sportime για Μόντσου! Έδωσαν τα χέρια Άρης και Βαγιαδόλιδ – Πόσο θα κοστίσει η μεγάλη μεταγραφή

Η «βόμβα» Μόντσου ενεργοποιείται οριστικά! Άρης και Βαγιαδολίδ έδωσαν τα χέρια σε μια είδηση που σας είχε δώσει το Sportime από το βράδυ της Κυριακής (28/7), όταν σας ενημερώσαμε οτι η ισπανική ομάδα αναμένεται να κάνει αποδεκτή την  πρόταση της ΠΑΕ Άρης. Όπως κι έγινε το πρωί της Δευτέρας (29/7)!

Ο 24χρονος χαφ θα υπογράψει συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας, με τον Άρη να καταβάλλει το ποσό των 3,6 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Μαζί με τα λεφτά του παίκτη η μεταγραφή θα κοστίσει πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ, κάνοντας την πιο ακριβή στην ιστορία του συλλόγου!

«Ο Μοντσού ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της Βαγιαδολίδ οτι επιθυμεί να πάει στον Άρη και πλέον απομένει να γίνει δεκτή και η πρόταση που έχει κάνει ο Άρης στην ομάδα του Μοντσού. 3.6 εκ. ευρώ το ποσό που δίνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Βαγιαδολίδ, με τις πληροφορίες απο την Ισπανία να αναφέρουν οτι ο ισπανικός σύλλογος είναι έτοιμος να την αποδεχθεί!», σας έγραφε το Sportime λίγες ώρες πριν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής και να που μερικές ώρες αργότερα η είδηση παίρνει «σάρκα και οστά» με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να αποτελεί ουσιαστικά παίκτη του Άρη.

Το συμβόλαιο του Μόντσου έληγε στις 30 Ιουνίου του 2026, ωστόσο Άκης Μάντζιος Θόδωρος Καρυπίδης ήθελαμ πολύ τον ταλαντούχο μέσο και έτσι οι κιτρινόμαυροι έκαναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν. Ο τρόπος που προσέγγισε ο Άρης τον νεαρό Ισπανό τον έπεισε οτι ο Θεός του πολέμου είναι η κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του καθώς ο ρόλος του θα είναι ηγετικός.

Έτσι ο Καρυπίδης του έκανε μια πρόταση που τον κάλυψε πλήρως πείθοντάς τον το να πει το πολυπόθητο «ναι». Το μόνο που απέμενε ήταν να το πει και η Βαγιαδολίδ πράγμα που δεν ήταν εύκολο. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή μόλις 24 ετών και με προοπτικές μπροστά του. Εν τέλει η πίεση του ιδιου του Μόντσου και η «βαρβάτη» πρόταση του Καρυπίδη ύψους 3,6 εκατ. ευρώ έπεισαν τους Ισπανούς που συναίνεσαν στην μεγάλη μεταγραφή.

Την περσινή σεζόν ο Μόντσου είχε 42 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μόντσου: Τα στατιστικά του

Μόντσου: Τα στατιστικά του

Μόντσου: Τα στατιστικά του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιβεβαίωση Sportime για Μόντσου! Έδωσαν τα χέρια Άρης και Βαγιαδόλιδ – Πόσο θα κοστίσει η μεγάλη μεταγραφή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!