ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Τα δεδομένα για τον Νόα της Λουντογκορετς!

Η περίπτωση του Νόα Σούντμπεργκ έχει πέσει στο τραπέζι, αλλά θα προχωρήσει μόνο αν πουληθεί ο Μπράμπετς!
Άρης: Τα δεδομένα για τον Νόα της Λουντογκορετς!

Ο Άρης θα κινηθεί για τον Νόα Σούντμπεργκ της Λουντογκόρετς, μόνο αν αποχωρήσει ο Μπράμπετς. Τόσα ζητάνε οι Βούλγαροι για τον Σουηδό στόπερ.

Tην άφιξη του Πάπε Αμπού Σισέ περιμένουν το βράδυ της Δευτέρας οι άνθρωποι του Άρη. Ο Σενεγαλέζος στόπερ θα περάσει από ιατρικά και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους», καλύπτοντας το κενό του Φαμπιάνο.

Στον Άρη αφήνουν ανοιχτό το παράθυρο να αποκτηθεί κι άλλος κεντρικός αμυντικός, αλλά υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Και αυτή είναι η εξής μια. Να πουληθεί ο Μπράμπετς. Αν προκύψει πρόταση για τον Τσέχο που να ικανοποιεί τότε θα προχωρήσουν στην απόκτηση και δεύτερου στόπερ.

Ο οποίος έχει βρεθεί. Νόα Σόνκο Σούντμπεργκ ο περί ου ο λόγος. Ο 28χρονος με καταγωγή από την Γκάμπια, αλλά γεννημένος στην Σουηδία αγωνίζεται στην Λουντογκόρετς, έχει συμβόλαιο, αλλά ότι δεν αγοράζεται με πολλά λεφτά, αγοράζεται με περισσότερα.

Η Λουντογκόρετς δεν λέει όχι στο ενδεχόμενο πώλησης, αλλά με το ανάλογο αντίτιμο. Ποιο είναι αυτό; Ένα ποσό κοντά στα δύο εκ. ευρώ. Ο Άρης έχει ήδη βολιδοσκοπήσει την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή, αλλά μέχρι εκεί. Θα προχωρήσει στο παρασύνθημα, αν ο Μπράμπετς αποχωρήσει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Τα δεδομένα για τον Νόα της Λουντογκορετς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.