ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Στα άκρα! Τους έστειλε στη β’ ομάδα

Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης δεν υπολογίζονται και προπονούνται πλέον με την β' ομάδα!
ΑΕΚ: Στα άκρα! Τους έστειλε στη β’ ομάδα

Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης δεν υπολογίζονται στην ΑΕΚ και τους έχει μεταφερθεί το μήνυμα να βρουν ομάδα. Η διοίκηση τους έστειλε να κάνουν προπονήσεις με την β’ ομάδα!

Η ΑΕΚ έχει το πιο ακριβό δίδυμο τερματοφυλάκων στην Super League. Στρακόσια και Μπρινιόλι κοστίζουν 2,5 εκ. ευρώ ετησίως στον νέο ιδιοκτητή της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο. Toν πρώτο τον πήρε «προίκα», ο δεύτερος ήταν δική του μεταγραφή.

Θέση στο ρόστερ για Αθανασιάδη και Στάνκοβιτς δεν υπήρχε και δεν προέκυψε ούτε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπρινιόλι που θα τον κρατήσει εκτός για 2,5 μήνες μίνιμουμ, αφού θεωρείται αρκετά σοβαρός για τερματοφύλακα. Μετά από απόφαση του Κάρλος Ρόα Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης έκαναν όλο αυτό το διάστημα που η ΑΕΚ έκανε προετοιμασία, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Πλέον, με την ΑΕΚ να προπονείται στη βάση της, στα Σπάτα, οι δύο τερματοφύλακες που δεν υπολογίζονται, με εντολή διοίκησης κάνουν προπονήσεις με την β’ ομάδα της Ένωσης.

Ο Στάνκοβιτς δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει και «κάθεται» πάνω στο συμβόλαιο. Ο δε Αθανασιάδης ψάχνεται αλλά ακόμα δεν έχει βρει ούτε την ομάδα, ούτε τα χρήματα που θέλει. Κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό, από Τουρκιά και Αζερμπαϊτζάν μεριά, δεν έχουν προχωρήσει, ενώ από Ελλάδα ο Άρης που ψάχνει δεύτερο τερματοφύλακα και Έλληνα, δεν βιάζεται.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Στα άκρα! Τους έστειλε στη β’ ομάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.