ΤΕΝΙΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν στο μεικτό Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ήττα για την ελληνική ομάδα στο μικτό διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων στο τένις.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν στο μεικτό Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του μικτού διπλού στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γνωρίζοντας την ήττα από το δίδυμο Σουρς/Κούλχοφ.

Οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς, δείχνοντας μεγαλύτερη συγκέντρωση και παίρνοντας τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση με σκορ 6-4, 7-6(3), σε ένα ματς που διήρκησε μια ώρα και 34 λεπτά.

Νωρίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε περίπατο και προκρίθηκε στους «16», ενώ η Μαρία Σάκκαρη πέρασε εύκολα στον τρίτο γύρο.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να κάνουν το απόλυτο την τρίτη ημέρα των αγώνων, γνωρίζοντας την ήττα ως «ζευγάρι».

Οι αντίπαλοι έδειχναν πως μπορούν να συνεννοηθούν με… κλειστά μάτια, καθώς στο φιλέ ήταν φανταστικοί.

Σχουρς και Κούλχοφ «έσπασαν» το σερβίς της Σάκκαρη στο τρίτο γκέιμ και αυτό το μπρέικ ήταν αρκετό για να τους δώσει και το πρώτο σετ.

Ο αγώνας κρίθηκε στο τάι μπρέικ, εκεί όπου Σχουρς και Κούλχοφ πήραν άμεσο προβάδισμα με 3-0 και στην ουσία «σφράγισαν» την πρόκριση παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν στο μεικτό Τσιτσιπάς και Σάκκαρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.