MEDIA

Bahar καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ παραδέχεται τις απιστίες του στα παιδιά του

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη συνέχεια της σειράς του ΣΚΑΪ, Bahar - Καινούργια αρχή.
Bahar καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ παραδέχεται τις απιστίες του στα παιδιά του

Bahar καινούργια αρχή: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Bahar με τον Τιμούρ να ανοίγεται στα παιδιά του, παραδεχόμενος τις απιστίες του.

Η τούρκικη σειρά του ΣΚΑΪ καθηλώνει καθημερινά έχοντας χτίσει το δικό της κοινό. Καθώς η ιστορία βαθαίνει μάλιστα βλέπουμε περισσότερες πτυχές των πρωταγωνιστών.

Bahar καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ παραδέχεται τις απιστίες του στα παιδιά του

Ο Τιμούρ μιλά επιτέλους ανοιχτά στα παιδιά του: παραδέχεται όλα τα λάθη του, ζητά ταπεινά συγγνώμη που πλήγωσε την οικογένειά του τόσο πολύ, αλλά πάνω απ’ όλα τους τονίζει πόσο σημαντικό είναι να μη μάθει τίποτα η Μπαχάρ, λόγω της υγείας της.

Αποστολή του το επόμενο διάστημα είναι να γίνει ο τέλειος σύζυγος και πατέρας, ή τουλάχιστον να παίξει αυτό τον ρόλο όσο καλύτερα μπορεί.

Απ’ ό,τι φαίνεται, η προσπάθειά του πηγαίνει αρκετά καλά: η Μπαχάρ του ζητά να περάσουν ένα ρομαντικό βράδυ οι δυο τους χωρίς τα παιδιά.

Όμως έχει όντως πειστεί για την αγάπη του, ή του ετοιμάζει κάτι άλλο;

Διαβάστε επίσης:

Bahar καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ ρίχνει στάχτες στα μάτια της Μπαχάρ με κάτι ανήθικο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το νέο τρέιλερ του «The Road Show» φέρνει άφθονο γέλιο

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Χυλόπιτα» στη Φαίη Σκορδά- «Θα επιλέξω δουλειές που με κάνουν ευέλικτη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bahar καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ παραδέχεται τις απιστίες του στα παιδιά του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα