ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εύκολα στα ημιτελικά του μονού σκιφ ο Στέφανος Ντούσκος

Την πρόκριση στα ημιτελικά εξασφάλισε ο Στέφανος Ντούσκος στο μονό σκιφ αντρών.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εύκολα στα ημιτελικά του μονού σκιφ ο Στέφανος Ντούσκος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα ο Στέφανος Ντούσκος εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά της Πέμπτης στο μονό σκιφ αντρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 6.56.68 βελτιώνοντας την επίδοσή του από τον προκριματικό. Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεχώρισε από την αρχή μαζί με τον Ολλανδό Φαν Ντορπ (6.49.96) και τον Κροάτη Μάρτιν Ντάμιρ (6.53.55). Οι τρεις αθλητές μετά το πρώτο χιλιάρι ξέφυγαν αρκετά από τον ανταγωνισμό με τον Στέφανο να δείχνει πιο χαλαρός στη συνέχεια έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή του.

Οι επιτυχίες συνεχίζονται στην κωπηλασία για την Ελλάδα η οποία, μετά και τη χτεσινή πρόκριση των Παπακωνσταντίνου/Γκαϊδατζή, δεν έχει ακόμη κάποιον αποκλεισμό!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε την κούρσα του Ντούσκου

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εύκολα στα ημιτελικά του μονού σκιφ ο Στέφανος Ντούσκος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις