ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Ιστορία έγραψαν τα κορίτσια μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 και 470 Junior της Θεσσαλονίκης

Οι Κωνσταντίνα Ραγκούση - Αντωνία Χρυσούλα Καβάλλη κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία 420 στα U15!
Ιστορία έγραψαν τα κορίτσια μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 και 470 Junior της Θεσσαλονίκης

Μεγάλες ημέρες ζει η ελληνική ιστιοπλοΐα σε όλες τις κατηγορίες της Ανάπτυξης. Στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 420 και 470 Junior της Θεσσαλονίκης ένα πλήρωμα από την Πάρο έγραψε ιστορία.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Ραγκούση- Αντωνία Χρυσούλα Καβάλλη (φωτ.), οι οποίες έτρεξαν για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο διεθνή αγώνα και κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία 420 στα U15!

Όταν δύο κορίτσια μόλις στα 14 τους χρόνια φτάνουν σε αυτή την επιτυχία αποδεικνύεται στην πράξη ότι είναι αυθεντικά ταλέντα και το μέλλον τους ανήκει. Στην Περιφέρεια, άλλωστε, γίνεται εκπληκτική δουλειά κι αυτό αποτυπώνεται από τα διεθνή αποτελέσματα των νεαρών ιστιοπλόων μας.

Να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη άλλα δυο γυναικεία πληρώματα μας διακρίθηκαν στο μέγιστο βαθμό. Στα 420 της κατηγορίας U17 γυναικών οι Αθηνά Σουλιώτη- Δανάη Μιράντα Αγγελοπούλου κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια και οι Δήμητρα Πελέκη- Φεβρωνία Μπουζάνα τα ασημένια.

Συνολικά σε αυτόν τον αγώνα η Ελλάδα πανηγύρισε 14 μετάλλια, από τα οποία τα 8 ήταν χρυσά και τα 6 ασημένια!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιστορία έγραψαν τα κορίτσια μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 και 470 Junior της Θεσσαλονίκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.