VIRAL

Βουλευτής γιατρός θυμήθηκε δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και του έκανε διάγνωση

Έψαχνε... τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και του έκανε... διάγνωση για παλαιότερες δηλώσεις του.
Βουλευτής γιατρός θυμήθηκε δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και του έκανε διάγνωση

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, της ΝΙΚΗΣ, Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος έψαχνε… τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και του έκανε… διάγνωση για παλαιότερες δηλώσεις του.

«Ευτυχώς υπάρχει εδώ και έγκριτος ψυχίατρος, δεν ξέρω τι φαινόμενο είναι αυτό κύριε Βαρζόπουλε (σ.σ. τον γιατρό υφυπουργό Υγείας). Είναι νεύρωση, είναι ψύχωση, είναι προψυχωτική κατάσταση, είναι φαινόμενο αποπροσωποποίησης, αποπραγματοποίησης; Ή είναι συναισθηματική απροσφορότητα; Θα τα πω απλά. Συναισθηματική απροσφορότητα σημαίνει, όταν το συναίσθημα δεν προσφέρεται στο χώρο. Δηλαδή πας σε μία κηδεία και ξεκαρδίζεσαι στα γέλια», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Έτσι ήταν αυτό το βίντεο, λέει χαίρομαι και έχω τη δόξα που έκλεισα τα νοσοκομεία. Αυτό κύριε υπουργέ δεν είναι δόξα, για να καταλάβει ο απλός λαός. Είναι λόξα», συμπλήρωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βουλευτής γιατρός θυμήθηκε δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και του έκανε διάγνωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.