ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η εξέλιξη που αλλάζει όλο τον σχεδιασμό του

Πώς αλλάζουν τα πάντα στον ΠΑΟΚ υπό μία προϋπόθεση.
ΠΑΟΚ: Η εξέλιξη που αλλάζει όλο τον σχεδιασμό του

Έχει δρόμο μπροστά του ο ΠΑΟΚ. Τώρα ξεκινάει τις μεταγραφές, αφού υπό προϋποθέσεις ίσως πάει ακόμη και για πέντε κινήσεις.

Ρυθμιστές σε αυτό είναι οι δύο στόπερ. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι γνωστό πως έχει θαυμαστές εκ Γερμανίας με πρώτη και καλύτερη την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εάν εκείνη είχε δώσει τον Γουίλιαν Πάτσο, η υπόθεση του «Κούλιε» θα είχε πάρει τον δρόμο της. Όσο, όμως, μένει ο 22χρονος, οι «αετοί» δεν μπαίνουν δυναμικά για τον Κρητικό αμυντικό.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ ιδανικά θα ήθελε να δώσει και τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ. Το συμβόλαιό του είναι αρκετά βαρύ και η προσφορά του μηδαμινή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε την έκπληξη και τον έβαλε βασικό στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Ο Νιγηριανός πέτυχε και το γκολ της νίκης απέναντι στην Μπάνια Λούκα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο Εκόνγκ είναι σίγουρος για τη νέα σεζόν. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τρεις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας τον έχουν στο στόχαστρό τους. Ο Ολουγουασίνα Οκελέτζι, δημοσιογράφος του BBC Africa, υποστηρίζει το εξής: «Ο Εκονγκ στη Σαουδική Αραβία. Τρεις σύλλογοι από τη Σαουδική Αραβία έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον αρχηγό της Νιγηρίας και MVP του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023, Γουίλιαμ Τροστ- Εκονγκ. Ο 30χρονος αμυντικός ήταν εντυπωσιακός στην προετοιμασία με τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ».

Αυτή η εξέλιξη αλλάζει τα πάντα. Εάν έρθουν προτάσεις, ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να τον δώσει. Και κάνει ήδη κάποιες κινήσεις για να βρει τον αντικαταστάτη του. Σε περίπτωση παραχώρησης του Εκόνγκ οι «ασπρόμαυροι» θα πάρουν και μία οικονομική ανάσα. Έτσι θα βγουν στην αγορά με ένα μεγάλο συμβόλαιο για τον αντικαταστάτη του. Ταυτόχρονα, όμως, δεν θα είναι εύκολο άμεσα να δώσουν και τον Κουλιεράκη. Επομένως, ίσως αλλάξει όλος ο σχεδιασμός στο κομμάτι των στόπερ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Η εξέλιξη που αλλάζει όλο τον σχεδιασμό του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.