ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μεντιλίμπαρ περιμένει πως και πως το φιλικό με την Τερνάνα

Ο Βάσκος έχει... έναν καημό.
Ολυμπιακός: Γιατί ο Μεντιλίμπαρ περιμένει πως και πως το φιλικό με την Τερνάνα

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπερ έδωσε 2ημερο ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή και τη Δευτέρα, με σκοπο να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμοι για τα διπλά φιλικά της Ιταλίας, με Τερνάνα και Ρόμα, την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα.

Η ιταλική Τερνάνα της Serie C θα είναι πιθανόν η πρώτη ομάδα που θα κλειθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός με την λογική των μικρών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με market value στα 5,5 εκατ. ευρώ, η Τερνάνα θα είναι ένας αντίπαλος, σαν τον οποίο θα αντιμετωπίσει αρκετές φορές φέτος ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με κλειστές άμυνες, μικρους χώρους και σκληρά μαρκαρίσματα. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν το τεστ για να δουλέψει πράγματα που έχει στο μυαλό του ο Μεντιλίμπαρ.

Όμως ο Βάσκος έχει και άλλον… έναν καημό. Να δει κάποιον απο τη βασική τριάδα των μέσων του εκτός του Τσικίνιο να αγωνίζεται. Ο Έσε λείπει, ο Όρτα δεν έχει έρθει ακόμα, ο Στάμεντις και ο Γκαρθία ήταν τραυματίες.

Όμως στο παιχνίδι με την Τερνάνα ο Μεντιλίμπαρ είναι πιθανό να έχει διαθέσιμο τον Μάρκο Στάμενιτς, καθώς ο 22χρονος Νεοζηλανδός έχει σχεδόν ξεπεράσει τον ελαφρύ τραυματισμό του που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί σε κανένα φιλικό στην Ολλανδία. Μάλιστα πριν τον τραυματισμό του ο Στάμεντις είχε αφήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με το… στόμα ανοιχτό με το επίπεδό του.

Και αν τα νέα είναι… καλά για τον Στάμενιτς δεν είναι το ίδιο καλά για τον Ελ Κααμπί, καθώς δύσκολα θα προλάβει κάποιο από τα δύο φιλικά της Ιταλίας, καθώς στον Ολυμπιακο δεν θέλουν να διακινδυνέψουν κάποια υποτροπή στον ύπουλο τραυματισμό του στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Το απόλυτο μπάχαλο με τα ποσοστά του Όρτα – Τι έγινε

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει χουνέρι στον Παναθηναϊκό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Γιατί ο Μεντιλίμπαρ περιμένει πως και πως το φιλικό με την Τερνάνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.