MEDIA

Bahar καινούργια αρχή: Στις φλόγες εγκλωβίζεται η Μπαχάρ

Διαβάστε τις συγκλονιστικές εξελίξεις από τη σειρά Bahar - Καινούργια αρχή του ΣΚΑΪ.
Bahar καινούργια αρχή: Στις φλόγες εγκλωβίζεται η Μπαχάρ

Bahar καινούργια αρχή: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια του Bahar καθώς οι αποκαλύψεις που έρχονται δε θα είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που θα συμβεί στη Μπαχάρ στο νοσοκομείο.

Η τούρκικη σειρά του ΣΚΑΪ συνεχίζεται με τα γεγονότα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Η Μπαχάρ ανακαλύπτει για την παράνομη σχέση του Τιμούρ με τη Ρενγκίν και αποφασίζει να αλλάξει ριζικά τη ζωή της, να φύγει με τα παιδιά της από το σπίτι και να τα αφήσει όλα πίσω.

Ωστόσο αφού γίνει αυτό βλέπουμε σιγά σιγά τον Τιμούρ να αλλάζει στάση. Ο Τιμούρ απομακρύνεται σιγά σιγά από τη Ρενγκίν και προσπαθεί να κερδίσει τη συγχώρεση της γυναίκας του.

Τις επόμενες ημέρες όμως τα πάντα επισκιάζονται από μία μεγάλη καταστροφή στο νοσοκομείο που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της Μπαχάρ!

Κάποια στιγμή ένα μηχάνημα βραχυκυκλώνει και παίρνει φωτιά. Οι πυκνοί καπνοί καλύπτουν όλους τους ορόφους θέτοντας το νοσοκομείο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το προσωπικό θυσιάζεται για να καταφέρει να σώσει όλους τους  ασθενείς.

Κάποια στιγμή όμως ο Ουράς με τον Εβρέν και τον Τιμούρ διαπιστώνουν ότι η Μπαχάρ λείπει. Οι δύο τελευταίοι χωρίς δεύτερη σκέψη μπαίνουν ξανά στο νοσοκομείο. Η Μπαχάρ βρίσκεται σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο με τους δύο άντρες να ακούν τις κραυγές της λίγο πριν εκείνη λιποθυμήσει. Θα σπάσουν την πόρτα με τον Τιμούρ να τη βγάζει αγκαλιά μέσα από τις φλόγες.

Bahar καινούργια αρχή: Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο

Διαβάστε επίσης:

Bahar καινούργια αρχή: Ο Τιμούρ παραδέχεται τις απιστίες του στα παιδιά του

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μάνος και Μαρίνα φτάνουν στο χωρισμό

Θανάσης Πάτρας: Πρόσωπο έκπληξη στο πλευρό του! – Μεσουρανούσε στα 90s

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bahar καινούργια αρχή: Στις φλόγες εγκλωβίζεται η Μπαχάρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα