ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: 3/3 τελικούς στην Κωπηλασία! – Πέρασαν και η Φίτσιου με την Κοντού

Απίστευτες επιδόσεις από τους Έλληνες κωπηλάτες στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τις Φίτσιου και Κοντού να παίρνουν επίσης πρόκριση στον τελικό.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: 3/3 τελικούς στην Κωπηλασία! – Πέρασαν και η Φίτσιου με την Κοντού

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στιγμές δόξας ζει η Ελληνική κωπηλασία τη σημερινή ημέρα καθώς η Ελλάδα μέτρησε 3/3 προκρίσεις σε τελικούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Την αρχή σήμερα έκαναν οι Μπούρμπου/Αναστασιάδου οι οποίες έκαναν το πρώτο βήμα για την επιτυχημένη ημέρα της κωπηλασίας. Στη συνέχεια οι φοβεροί Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής πήραν επίσης την πρόκριση με εξαιρετικό αγώνα.

Το τελευταίο ελληνικό πλήρωμα της ημέρας ήταν η Μιλένα Κοντού με τη Ζωή Φίτσιου. Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες δήλωσαν πως θέλουν το μετάλλιο στον προκριματικό και το απέδειξαν και στο σημερινό τους αγώνα.

Μεγάλη μάχη δόθηκε ανάμεσα σε 4 πληρώματα στην κούρσα των κοριτσιών. Φίτσιου και Κοντού τα έδωσαν όλα στα τελευταία 1000 και κυρίως 500 μέτρα και κατάφεραν από την 4η θέση να τερματίσουν δεύτερες με χρόνο στα 6:57.90 και προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2/8 στις 13:22μ.μ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: 3/3 τελικούς στην Κωπηλασία! – Πέρασαν και η Φίτσιου με την Κοντού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις