ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Έσκασε νέα μεταγραφή – Επιβεβαίωση Sportime

Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Άρης.
Άρης: Έσκασε νέα μεταγραφή – Επιβεβαίωση Sportime

Έχει πατήσει γκάζι μεταγραφικά ο Άρης για να καλύψει τα κενά του. Αυτό που προέκυψε με την πώληση του Μόουζες Οντουμπάτζο το κάλυψε ο Ούγκο Μάγιο.

Όπως και στην προσθήκη του Πιόνε Σίστο έτσι και αυτή τη φορά το Sportime.gr αποκάλυψε το όνομα του Ούγκο Μάγιο. Η επιβεβαίωση ήρθε και θα έχει και συνέχεια!

Ο εμβληματικός αρχηγός της Θέλτα, ο οποίος με τη φανέλα της έπαιξε σε περισσότερα από 400 παιχνίδια, θα είναι στο εξής κάτοικος Θεσσαλονίκης. Διετές το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 33χρονος.

Θα πάνε για αρκετές ακόμη προσθήκες οι «κίτρινοι» στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μία ομάδα που θα παλέψει ακόμη και για την είσοδό της στην τετράδα. Ο Άρης ούτως ή άλλως επίσημα έχει διαρρεύσει πως αυτός είναι ο στόχος.

Από εκεί και πέρα, μία που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη και μία που αποχώρησε ο Παπε Αμπού Σισέ. Έτσι ο Νοά Σούντμπεργκ πέρασε στην κορυφή της λίστας στο θέμα του στόπερ.

Παράλληλα, ο Άρης έχει ήδη κλείσει και τον Μόντσου, ενώ στην τελική ευθεία είναι και η μεταγραφή του Χοσέ Σιφουέντες. Δεν ξαναέγινε αυτό με τον χαφ της Ρέιντζερς, ο οποίος θα πάρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που είχε ποτέ παίκτης στην ιστορία των «κίτρινων». Μιλάμε για ποσό άνω του 1,5 εκ. ευρώ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Έσκασε νέα μεταγραφή – Επιβεβαίωση Sportime», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.