MEDIA

Survivor: Ο Φάνης Μπολέτσης αποκάλυψε με ποιους κάνει παρέα και προκάλεσε αντιδράσεις

Απάντηση «έκπληξη» από τον Φάνη Μπολέτση σχετικά με το ποιους κάνει παρέα από το Survivor.
Survivor: Ο Φάνης Μπολέτσης αποκάλυψε με ποιους κάνει παρέα και προκάλεσε αντιδράσεις

Το Survivor 2024 ολοκληρώθηκε και αρκετές είναι οι παρέες που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στους παίκτες.

Ο Φάνης Μπολέτσης κλήθηκε να απαντήσει με ποιους κρατάει επαφές και έχει καλές σχέσεις από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με την απάντησή του να κρύβει… εκπλήξεις.

Ο φιναλίστ του παιχνιδιού σημείωσε πως έχει πάρα πολύ καλή σχέση με τον Ντάνιελ και τον Σταμάτη, με τους οποίους άλλωστε έφτασε μέχρι το φινάλε δημιουργώντας μία δυνατή φιλία. Παράλληλα, ανέφερε πως κάνει παρέα με την Χρύσα, την Ιωάννα, τη Μαριλίνα, τον Θοδωρή και τη Σία.

Σε αυτούς δεν υπάρχει η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την οποία άλλωστε έγινε «χαμός» με τις κοινές τους διακοπές. Την ξέχασε ή έχει συμβεί κάτι άλλο μεταξύ τους;

Η απάντησή του πάντως ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις, με αρκετούς να αναρωτιούνται τι ακριβώς έγινε γίνει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Ο Φάνης Μπολέτσης αποκάλυψε με ποιους κάνει παρέα και προκάλεσε αντιδράσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!