ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τους έπεσαν τα… σαγόνια με τον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης – Τι θα κάνουν και πώς επηρεάζει τους αγώνες του Ολυμπιακού

Πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.
Ολυμπιακός: Τους έπεσαν τα… σαγόνια με τον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης – Τι θα κάνουν και πώς επηρεάζει τους αγώνες του Ολυμπιακού

Χάλι… μαύρο είναι ο αγωνιστικός χώρος του Γεώργιος Καραϊσκάκης, αποτέλεσμα του παρατεταμένου καύσωνα του φετινού καλοκαιριού.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπήκαν σε μεγάλο προβληματισμό για τις επόμενες κινήσεις τους και αποφάσισαν την πιο δύσκολη αλλά και αποτελεσματική λύση.

Στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να αλλάξουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας το χορτάρι χαλί και ίσως τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο της Ελλάδας.

Πώς θα συμβεί αυτό;

Αρχικά η σκέψη είναι να ΜΗΝ αλλάξει ο προγραμματισμός των φιλικών. Δηλαδή τώρα θα γίνει πιθανώς σπορά, ώστε να βελτιωθεί όσο περισσότερο γίνεται ο αγωνιστικος χώρος και μετά το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ θα αλλάξει όλο το χόρτο.

Για την ακρίβεια θα μπει ειδικό χορτάρι που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες, ώστε να λυθεί μια για πάντα το θέμα της ποιότητας του αγωνιστικού χώρου τους θερμούς μήνες του χρόνου.

Στόχος να είναι έτοιμο το Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 24 Αυγούστου, στον εντός έδρας αγώνα των ερυθρόλευκων για την το ελληνικό πρωτάθλημα με την Καλλιθέα.

Ενδεικτικό του μεγέθους των αλλαγών στον αγωνιστικό χώρο της έδρας των ερυθρόλευκων είναι ότι το κόστος αναμένεται να ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ρότσα και οι δυσκολίες του Ολυμπιακού με το status στη Ρωσία

Κώστας Καραπαπάς: Χαμός με Θάνο Πετρέλη λόγω Σπανούλη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τους έπεσαν τα… σαγόνια με τον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης – Τι θα κάνουν και πώς επηρεάζει τους αγώνες του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.