ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός έμαθε πόσα παίρνει ο Πεντρόσα και πάει στον επόμενο!

O Παναθηναϊκός ρώτησε για τον Πεντρόσα της Σεβίλλης, αλλά… έστριψε ακούγοντας την τιμή!
Ο Παναθηναϊκός έμαθε πόσα παίρνει ο Πεντρόσα και πάει στον επόμενο!

Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση για τον αριστερό μπακ της Σεβίλλης, Άντρια Περντόσα! Στα 2,7 εκ. ευρώ το συμβόλαιο του Ισπανού. Δεν δίνει τόσα για μπακ ο Αλαφούζος.

Στα πάνω ράφια κοιτάει γενικά ο Παναθηναϊκός που έχει ένα μεγάλο μεταγραφικό μπάτζετ αλλά όχι και απεριόριστο. Δίνει μεγάλα ποσά, ο Αλαφούζος θέλει να πάρει έναν… Τετέ ακόμα, αλλά δεν θα μπει σε εντελώς παράλογα νούμερα. Για τα ελληνικά δεδομένα πάντα.

Το θέμα του αριστερού μπακ τείνει να εξελιχθεί σε εφιάλτη για τον Γιάννη Παπαδημητρίου και μετά το ναύαγιο με το Γιαννούλη αλλά και το φιάσκο με τον Ρεμπότσο κινείται για παίκτη με σημαντικές παραστάσεις από σπουδαίο πρωτάθλημα. Για τον Μάρτιν τα έχουμε ξαναγράψει. Ο Αλόνσο θέλει κάτι διαφορετικό.

Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση για τον Άντρια Περντόσα! Τον 26χρονο Ισπανό της Σεβίλλης, που δεν έχει φανέλα βασικού σταθερά στην ομάδα της Ανδαλουσίας και πάνω εκεί πάτησε το «τριφύλλι» , μήπως τον δελεάσει ακόμη και με τη μορφή δανεισμού. Όταν όμως οι πράσινοι πληροφορήθηκαν πως το συμβόλαιο του Πεντρόσο με τη Σεβίλλη είναι στα 2,7εκ. ευρώ, δεν μπήκαν καν στον κόπο να πληροφορηθούν τις απαιτήσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχει περίπτωση να φθάσει στα χρήματα αυτά για αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός, ειδικά δε αν πρέπει να αποζημιώσει και την ομάδα του. Είπαμε έχει διάθεση ο ιδιοκτήτης ακόμη και για τρέλες αλλά… όλα έχουν και όρια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός έμαθε πόσα παίρνει ο Πεντρόσα και πάει στον επόμενο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!