ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Ανακοινώνεται η ΚΕΔ – Τότε θα γίνει το σεμινάριο – Οι εξελίξεις με τους πίνακες

Εντός της ημέρας η ΕΠΟ θα ανακοινώσει τη σύνθεση της νέας ΚΕΔ. Στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο την επόμενη εβδομάδα. Τι γίνεται με τους πίνακες.
Διαιτησία: Ανακοινώνεται η ΚΕΔ – Τότε θα γίνει το σεμινάριο – Οι εξελίξεις με τους πίνακες

Διαιτησία: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΕΕΠ της ΕΠΟ. Επικυρώνεται η σύνθεση της ΚΕΔ, κλειδώνει το σεμινάριο και «τρέχουν» οι νέοι πίνακες.

Eντός της ημέρας θα ανακοινώσει η ΕΠΟ τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Προς πλήρη επιβεβαίωση του Sportime αρχιδιαιτητής θα είναι ο Γάλλος Στεφάν Λανουά, όνομα το οποίο αποκάλυψε από το πρωί της Τετάρτης(31/7).

Οπως επισης είχε αποκαλύψει το Sportime, oι δύο ακόμα ξένοι της ΚΕΔ δεν θα είναι συμπατριώτες του Λανουά, αλλά είναι επίσης από χώρες ποδοσφαιρικα προηγμένες. Ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι θα είναι ο VAR manager και βοηθός του αρχιδιαιτητή, ο Ισπανός Ρομπέρτο Αλόνσο. Τα δύο ελληνικά μέλη της ΚΕΔ έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό με τους Ευθυμιάδη και Κόκοτου να έχουν ενασχόληση μόνο με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Διαιτησία: Θα γίνει κανονικά το σεμινάριο. Οι ημερομηνίες!

Άμεσα θα ενημερωθούν οι αξιωματούχοι διαιτησίας της Super League πότε θα διεξαχθεί το σεμινάριο. Το οποίο θα γίνει κανονικά, αν και αρκετοί θεωρούσαν δεδομένο οτι θα πάει για την διακοπή του πρωταθλήματος.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί φέτος στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime το επικρατέστερο διάστημα είναι το τριήμερο 10-12 Αυγούστου, μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος..

Το πλάνο για τους νέους πίνακες!

Οσον αφορά στους πίνακες διαιτησίας, αν και έχει ακουστεί οτι πάνε για Σεπτέμβριο, Νοέμβριο ή… Χριστούγεννα, οι πληροφορίες αναφέρουν οτι αυτοί θα γίνουν γνωστοί με την έλευση του νέου αρχιδιαιτητή και των συνεργατών του την επόμενη εβδομάδα και πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου. Ο νέος αρχιδιαιτητης έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές και την… μελέτη προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του. Το Sportime έχει γράψει, αφενός οτι οι πινακες θα βγουν άμεσα και αφετέρου θα υπάρχουν και αλλαγές.

Αναμονή…

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Ανακοινώνεται η ΚΕΔ – Τότε θα γίνει το σεμινάριο – Οι εξελίξεις με τους πίνακες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!