ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρίσι: ΣΑΛΟΣ με τη woke κακοποίηση γυναικών στην πυγμαχία – Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα σε 46 δεύτερα από τις μπουνιές του τρανς Αλγερινού!

Παγκόσμια κατακραυγή για τον αγώνα - παρωδία - Ξέσπασε σε κλάματα η Ιταλίδα Angela Carini - Νίκη απόλυτης ξεφτίλας για τον τρανς Αλγερινό πυγμάχο!
Παρίσι: ΣΑΛΟΣ με τη woke κακοποίηση γυναικών στην πυγμαχία – Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα σε 46 δεύτερα από τις μπουνιές του τρανς Αλγερινού!

Απόλυτος διασυρμός του αθλήματος της πυγμαχίας, αλλά και χυδαία κακοποίηση γυναικών στα ρινγκ, υπό το πρόσχημα μιας δήθεν ισότητας! Αυτό είναι το… κατόρθωμα που κατάφερε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, με την απόφαση ντροπής να συμπεριλάβει τρανς άνδρες πυγμάχους στις γυναικείες κατηγορίες πυγμαχίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Πραγματικό σοκ προκαλούν τα όσα διαδραματίστηκαν στον σημερινό αγώνα πυγμαχίας μεταξύ της Ιταλίδας Angela Carini και του Αλγερινού τρανς, Imane Khelif. H (βιολογικά γυναίκα) Carini έχοντας προφανέστατο μειονέκτημα διάπλασης απέναντι στον τρανς πυγμάχο, αναγκάστηκε αρχικά να συμμετάσχει σε μια παρωδία αγώνα, ο οποίος με το πού ξεκίνησε εξελίχθηκε σε βασανιστήριο για την Carini.

Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, ο ανέντιμος τρανς πυγμάχος χτυπούσε με άνεση την κατατρομαγμένη Ιταλίδα, εκμεταλλευόμενος με ανήθικο τρόπο το βιολογικό του πλεονέκτημα που βέβαια κατοχυρώθηκε στους Ολυμπιακούς με τις ευλογίες της ΔΟΕ που επέτρεψε αυτήν την ξεφτίλα, μόνο και μόνο για να κάνει διαφήμιση στη woke ατζέντα.

Αδυνατώντας να διαχειριστεί αυτό το παρανοϊκό μαρτύριο που δεν έχει καμία σχέση με αθλητισμό, η Carini άντεξε μόλις 46 δευτερόλεπτα στον αγώνα. Κατέρρευσε ψυχολογικά και σωματικά. Δέχτηκε ένα άγριο χτύπημα στο πρόσωπο από τον… «νταή» Αλγερινό που ήρθε στους Ολυμπιακούς για να ληστέψει τα μετάλλια των γυναικών. Το σοκαριστικό αποτέλεσμα ήταν ότι η μύτη της Ιταλίδας έσπασε από τη γροθιά του άντρα, και αμέσως έκανε σήμα ότι εγκαταλείπει τον αγώνα!

Ο Αλγερινός τρανς είχε μάλιστα το θράσος να πανηγυρίσει την ελεεινή «νίκη» του. Η Carini έχοντας υποστεί σοκ από την κατάφωρη αδικία, δεν έδωσε καν το χέρι στον προκλητικό Αλγερινό, ενώ αμέσως μετά γονάτισε και ξέσπασε σε κλάματα, αδυνατώντας να πιστέψει πώς πήγαν χαμένοι οι κόποι χρόνων για μια παρανοϊκή απόφαση των διοργανωτών!

Σφοδρές αντιδράσεις

Ακόμα και πριν τον αγώνα – παρωδία, είχαν ξεσπάσει μεγάλες αντιδράσεις στην Ιταλία (και παγκοσμίως) γι’ αυτή την εξωφρενική εύνοια στον δόλιο τρόπο που αποσπούν μετάλλια οι τρανς αθλητές, αλλά και την υποτίμηση του γυναικείου φύλου. Μετά όμως και την κακοποίηση της Ιταλίδας στο ρινγκ, η κατακραυγή έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι είπε ότι ο αγώνας της Carini εναντίον του Khelif δεν ήταν αγώνας μεταξύ ίσων: «Πιστεύω ότι οι αθλητές που έχουν ανδρικά γενετικά χαρακτηριστικά δεν πρέπει να γίνονται δεκτοί σε αγώνες γυναικών. Και όχι επειδή θέλεις να κάνεις διακρίσεις σε βάρος κάποιου, αλλά για να προστατέψεις το δικαίωμα των αθλητών να μπορούν να αγωνίζονται επί ίσοις όροις».

Άλλος ένας τρανς πυγμάχος που έχει προκαλέσει αντιδράσεις για τους ίδιους λόγους είναι ο Lin Yu-ting από την Ταϊβάν, που όπως και ο Khelif έχει επίσης αποκλειστεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA) από παγκόσμιο πρωτάθλημα που είχε γίνει πέρυσι στο Νέο Δελχί. Μάλιστα, του είχε αφαιρεθεί και μετάλλιο που είχε κερδίσει στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Είναι αυτονόητο ότι με αυτά τα αίσχη να επιβάλλονται από τις αρχές αθλητισμού, η γυναικεία πυγμαχία οδεύει προς διάλυση όπως και γενικότερα ο αθλητισμός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρίσι: ΣΑΛΟΣ με τη woke κακοποίηση γυναικών στην πυγμαχία – Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα σε 46 δεύτερα από τις μπουνιές του τρανς Αλγερινού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.