ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA Ranking Ελλάδα: Στη 14η θέση με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Ποια είναι τα δεδομένα στο UEFA Ranking για την Ελλάδα μετά τις νίκες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.
UEFA Ranking Ελλάδα: Στη 14η θέση με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

UEFA Ranking Ελλάδα: Ο ΠΑΟΚ άλωσε η Βοσνία κάνοντας την αρχή και τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός ακολούθησαν στον ίδιο δρόμο.

Η ΑΕΚ πέτυχε πρόκριση με τεσσάρα στην Ανδόρα. Δεν ήταν σοβαρή από την αρχή έως το τέλος απέναντι στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες. Ωστόσο, όποτε πατούσε γκάζι, η αντίπαλός της δεν ήταν σε θέση να την ακολουθήσει.

Κάπως έτσι ζευγάρωσε τις νίκες της και έδωσε άλλους 250 βαθμούς στην Ελλάδα. Επίσης, της ήρθαν κουτί και τα άλλα αποτελέσματα και έτσι θα είναι στους ισχυρούς στην επόμενη φάση του Conference League.

Πάρτι έκανε και ο Παναθηναϊκός στη Βουλγαρία. Σόου από Γερεμέγεφ και Τζούρισιτς, τεσσάρα στην Μπότεφ και πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Εκεί αντίπαλος θα είναι ο Άγιαξ.

Κάπως έτσι ο 2ος γύρος έκλεισε ιδανικά για τις ομάδες μας. Κάναμε το απόλυτο και με αυτό το 6/6 βάλαμε από κάτω τους Σκωτσέζους. Η Ελλάδα είναι στη 14η θέση και κοιτάει ακόμη πιο ψηλά.

Στα θετικά ο αποκλεισμός της Κιλμάρνοκ από τη Σερκλ Μπριζ μετά την ήττα της με 1-0 στο Βέλγιο. Θα συνεχίσει στο Conference League, όπως και η Σεντ Μίρεν, η οποία νίκησε με τη Βάλουρ.

Τέλος, πάντα πρέπει να έχουμε το βλέμμα μας και στη Δανία, που μας ακολουθεί. Η Κοπεγχάγη νίκησε εύκολα, η Μπρόντμπι έμεινε στο 2-2 με τη Λιάπι περνώντας, όμως, στην επόμενη φάση, ενώ η Σίλκεμποργκ παρά τον αποκλεισμό της, νίκησε.

UEFA Ranking Ελλάδα: Η κατάταξη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «UEFA Ranking Ελλάδα: Στη 14η θέση με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.