ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε σε Live Streaming την προσπάθεια των Ελλήνων σε τρεις τελικούς στην κωπηλασία

Παρακολουθήστε ζωντανά την προσπάθεια των ελληνικών πληρωμάτων στους τελικούς της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε σε Live Streaming την προσπάθεια των Ελλήνων σε τρεις τελικούς στην κωπηλασία

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε σε απευθείας μετάδοση τις προσπάθειες τριών ελληνικών πληρωμάτων στους σημερινούς (Παρασκευή 2 Αυγούστου) στην κωπηλασία με τις ελπίδες που η Ελλάδα για κατάκτηση μεταλλίων να είναι μεγάλες.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι θα πάρουν μέρος στους τρεις από τους τέσσερις τελικούς του προγράμματος της προτελευταίας ημέρας των αγώνων κάτι που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ξανασυμβεί.

Άλλωστε ποτέ στο παρελθόν από το 1948 που τα ελληνικά κουπιά αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε Ολυμπιάδα αλλά και στις 15 συνολικά συμμετοχές τους μέχρι και το Τόκιο το 2021 δεν είχαν  καταφέρει να προκριθούν και να κάνουν το 4 στα 4 σε τελικούς Ολυμπιακών αγώνων.

Και μάλιστα να έχουν ελπίδες όλα να κατακτήσουν ένα μετάλλιο σύμφωνα  με  τις εμφανίσεις που έχουν κάνει από το ξεκίνημα  της Ολυμπιακής Ρεγκάτας στο Παρίσι. Η Ελλάδα έχει συνολικά κατακτήσει 4 Ολυμπιακά μετάλλια και μάλιστα στους 5 τελευταίους Ολυμπιακούς αγώνες  το χρυσό του Ντούσκου στο σκιφ το 2021 , το ασημένιο των Πολύμερου-Μούγιου στο διπλό ελαφρύ στο Πεκίνο το 2008 και τα δυο χάλκινα των Πολύμερου-Σκαθίτη στο διπλό ελαφρύ το 2004 στην Αθήνα και των Τζιάβου-Γιαζιτζίδου στο διπλό ελαφρύ επίσης το 2012 στο Λονδίνο.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε σε Live Streaming την προσπάθεια των Ελλήνων σε τρεις τελικούς στην κωπηλασία

Την αρχή θα κάνουν στις 12:42 ώρα Ελλάδας στο τελικό της δικώπου οι Χριστίνα Μπούρμπου με την Ευαγγελία Αναστασιάδου. Τα δυο κορίτσια θα ξεκινήσουν με τον 5ο καλύτερο χρόνο των  ημιτελικών 7:18.28 αλλά αυτό δεν λέει τίποτα μπροστά στη δίψα τους για να φτάσουν στην κορυφή. Καλύτερο χρόνο έχει η Ολλανδία 7:10.16 κι ακολουθούν η Αυστραλία (7:14.14), η Ρουμανία (7:14.53) και οι ΗΠΑ (7:15.59). Στον τελικό μετέχει και η Λιθουανία (7:19.27).

Θα ακολουθήσει στις 13:02 ο τελικός του διπλού σκιφ ελ βαρών με τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου-Πετρο Γκαϊδατζή να έχουν κάνει μια σπουδαία εμφάνιση στον ημιτελικό και χρόνο 6:23.36 που είναι ο 3ος καλύτερος του τελικού πίσω από την Ιρλανδία (6:21.88) και την Ιταλία (6:22.85). Την 4η καλύτερη  επίδοση έχει  βάρκα της Ελβετίας (6:24.31) κι ακολουθούν οι Τσεχία (6:25.99) και η Νορβηγία (6:26.62).

Τελευταίος ελληνικός τελικός για τη Παρασκευή αυτός του διπλού ελ βαρών των γυναικών στις 13:22 όπου οι Ζωή Φίτσιου-Μιλένα Κοντού έχουν τον 2ο καλύτερο χρόνο από τις 6 φιναλίστ με 6:57.90. Πιο γρήγορη  η Ρουμα.

Δείτε τους τελικούς των ελληνικών πληρωμάτων στην κωπηλασία ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε σε Live Streaming την προσπάθεια των Ελλήνων σε τρεις τελικούς στην κωπηλασία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.