ΠΑΟΚ

Ο Τσάλοφ απογείωσε τον ΠΑΟΚ στο Transfermarkt – Πάνω από 100 εκατ. η αξία του!

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα 100 εκατ. ευρώ στο Transfermarkt μετά την απόκτηση του Τσάλοφ
Ο Τσάλοφ απογείωσε τον ΠΑΟΚ στο Transfermarkt – Πάνω από 100 εκατ. η αξία του!

Νούμερο ένα ομάδα σε χρηματιστηριακή αξία βάσει transfermarkt είναι πλέον ο ΠΑΟΚ, με την απόκτηση του Φεντόρ Τσάλοφ να απογειώνει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρώσος φορ σε συνδυασμό πάντα με τις μεταγραφικές κινήσεις των Ταρίκ Τισουνταλί και Σόλα Σορετίρε κατάφεραν να ανεβάσουν την αξία του ρόστερ του δικεφάλου του βορρά κατά 21,5 εκατ. ευρώ.

Ο Τσάλοφ απογείωσε τον ΠΑΟΚ στο Transfermarkt – Πάνω από 100 εκατ. η αξία του!

Κι αυτό γιατί ο νέος φορ του ΠΑΟΚ κοστολογείται στα 11 εκατ. ευρώ ενώ ο Μαροκινός και ο Άγγλος στα 6.5 και στα 4 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Με αυτόν τον τρόπο πλέον οι ασπρόμαυροι έχουν αποκτήσει χρηματιστηριακή αξία η οποία ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ, δηλαδή 15 εκατ. περισσότερα από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, 20 από τον Ολυμπιακό και 25 από την τέταρτη ΑΕΚ.

Ο Τσάλοφ απογείωσε τον ΠΑΟΚ στο Transfermarkt - Πάνω από 100 εκατ. η αξία!

Όσον αφορά τον ακριβότερο παίκτη του δικεφάλου, τη δεδομένη στιγμή είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ο οποίος κοστολογείται στα 15 εκατ. ευρώ.

Δείτε την χρηματιστηριακή αξία των ομάδων της Super League 1 στο Transfermarkt:

Ο Τσάλοφ απογείωσε τον ΠΑΟΚ στο Transfermarkt - Πάνω από 100 εκατ. η αξία του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τσάλοφ απογείωσε τον ΠΑΟΚ στο Transfermarkt – Πάνω από 100 εκατ. η αξία του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.