ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δεν τα κατάφερε ο Αναστασάκης στην σφυροβολία κι έμεινε εκτός τελικού (vid)

Εκτός τελικού ο Αναστασάκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο Μιχάλης Αναστασάκης
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δεν τα κατάφερε ο Αναστασάκης στην σφυροβολία κι έμεινε εκτός τελικού (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έκανε αξιόλογη προσπάθεια, όμως ο Μιχάλης Αναστασάκης δεν κατάφερε να πιάσει το όριο ώστε να περάσει στον τελικό της σφυροβολίας στους Αγώνες του Παρισιού.

Ο Ελληνας σφυροβόλος, αγωνίσθηκε στον πρώτο προκριματικό όμιλο και είχε καλύτερη βολή στα 70.14μ, ενώ το όριο πρόκρισης ήταν τα 77 μέτρα.

Η πρώτη προσπάθεια του Αναστασάκη ήταν άκυρη, ενώ ακολούθησαν μία ρίψη στα 70.14μ. και μία άκυρη.

Ο έμπειρος αθλητής μπήκε αρκετά σφιγμένα στον αγώνα και δεν κατάφερε να πετύχει μια βολή ανάλογη των δυνατοτήτων. Ο ρίπτης του Αλεξάνδρου Παπαδημητρίου ήταν άκυρος στην πρώτη και τρίτη προσπάθεια. Ο αθλητής μετείχε για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού έδωσε το παρών τόσο στη διοργάνωση του 2016, όσο και του 2021.

Ο Αναστασάκης ήταν αρκετά φορτισμένος στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, αφού δεν κατάφερε να πετύχει αυτό για το οποίο δούλεψε σκληρά όλα αυτά τα χρόνια,

«Μετά το Χειμερινό Ρίψεων δούλεψα πολύ σκληρά. Σήμερα όμως δεν αγωνίστηκα όσο καλά θα ήθελα. Πριν από τους αγώνες ήξερα πως αυτή την ημέρα έπρεπε να δώσω το 100%, το 200% των δυνάμεων μου, όμως, νιώθω πως δεν έκανα αυτό που έπρεπε σήμερα. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό για εμένα, δε με αντιπροσωπεύει αυτή η κατάσταση, γιατί και στις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό πήγαινα πολύ καλά. Δεν κατάφερα να εκπληρώσω το στόχο μου. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάθε τέσσερα χρόνια και τώρα είναι πολύ δύσκολο, γιατί δεν ξέρεις τι θα κάνεις την επόμενη ημέρα. Είναι και άλλα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις. Θέλω να πω ένα συγνώμη στους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και σε αυτούς που είναι εδώ μαζί μου ελπίζω την επόμενη φορά να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών και να καταφέρω να εκπληρώσω τους στόχους μου», είπε έμπειρος αθλητής.

Το όριο πρόκρισης στον τελικό ήταν 77,00 μέτρα. Στο β΄ προκριματικό γκρουπ (12.35 ώρα Ελλάδας) μετέχει ο Χρήστος Φραντζεσκάκης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δεν τα κατάφερε ο Αναστασάκης στην σφυροβολία κι έμεινε εκτός τελικού (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.