ENGINE POWER

Ο Martin και ο Bagnaia λένε ότι θυσίασαν τις διακοπές τους για να παραμείνουν σε φόρμα

Ο Jorge Martin και ο Francesco Bagnaia μιλούν για ένα εντατικό καλοκαιρινό διάλειμμα προκειμένου να προετοιμαστούν για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος MotoGP.
Ο Martin και ο Bagnaia λένε ότι θυσίασαν τις διακοπές τους για να παραμείνουν σε φόρμα

Αν ο αρχικός στόχος των καλοκαιρινών διακοπών είναι να επιτρέψει στους οδηγούς να αναπνεύσουν μετά από μια σημαντική σειρά αγώνων, ορισμένοι έχουν κάνει ακριβώς το αντίθετο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ηγέτες του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP , Francesco Bagnaia και Jorge Martin.

Λόγω του φορτωμένου προγράμματος τους και της αποφασιστικότητάς τους να προπονούνται όσο πιο συχνά γίνεται, οι δύο άνδρες δεν απόλαυσαν πραγματικά τις διακοπές τους. Για τον Bagnaia, η διακοπή των Grand Prix ήταν η ευκαιρία να παντρευτεί στη Σαρδηνία. Για τον Martin, ήταν θέμα ανάλυσης με την ομάδα του τους λόγους της πτώσης του στη Γερμανία, μετά την οποία έχασε τον έλεγχο της κατάταξης των Οδηγών.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες βρέθηκαν κοντά στο Misano, με στόχο να λάβουν μέρος στην Παγκόσμια Εβδομάδα Ducati. Ένα Σαββατοκύριακο εορτασμών που διοργάνωσε το ιταλικό εργοστάσιο κατά το οποίο όλοι οι εκπρόσωποι της μάρκας, σε MotoGP και σε άλλες κατηγορίες, διαγωνίστηκαν στην πίστα.

o-martin-ke-o-bagnaia-lene-oti-thisiasan-tis-diakopes-tous-gia-na-paraminoun-se-forma

«Προσπάθησα να μην σταματήσω την προπόνηση», εκμυστηρεύτηκε ο οδηγός της Pramac όταν έφτασε στο Silverstone. Δεν μπορούσα πραγματικά να σβήσω, γιατί ήθελα να συνεχίσω την προπόνηση για να μην χάσω τη φόρμα μου. Προσπάθησα να αναλύσω μόνος μου και με την ομάδα γιατί είχα τρακάρει στη Γερμανία. Αφενός γιατί χάσαμε πολλούς βαθμούς, και συγκεκριμένα το προβάδισμα στο πρωτάθλημα, και κυρίως γιατί η πτώση ήταν παρόμοια με αυτή της Χερέθ. Τώρα θα είναι θέμα αποφυγής αυτού στο μέλλον. Είμαι έτοιμος να προχωρήσω και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Silverstone, μια πίστα που μου αρέσει πολύ. »

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Martin και ο Bagnaia λένε ότι θυσίασαν τις διακοπές τους για να παραμείνουν σε φόρμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!