ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H ΑΕΛ και οι BIG5! Mόνο! (vid)

Μόνο στο BIG5 της Super League, αυτό που έγινε στην ΑΕΛ!
H ΑΕΛ και οι BIG5! Mόνο! (vid)

Τέτοιες ομάδες λείπουν από την Super League! 4.000 οπαδοί της ΑΕΛ πήγαν να δουν… προπόνηση! 1η Αυγούστου!

Οταν ουκ ολίγες ομάδες της Super League παίζουν μεταξύ (στενών) συγγενών και φίλων, κόβοντας 100 και 200 εισιτήρια στα επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, η ΑΕΛ μάζεψε 4.000 κόσμο στην πρωτη της προπόνηση που έγινε την 1η Αυγούστου!

Κάτι που μόνο οι πεντε μεγάλοι (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης) μπορούν να κάνουν στην Ελλάδα και αν! Προφανώς και πρόκειται για μια ιστορική ομάδα που έχει σηκώσει «κούπες» στην Α’ Εθνική, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει… χάσει το δρόμο της, αφού η θέση της είναι στη Super League.

4.000 οπαδοί της ΑΕΛ στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της σεζόν στο AEL FC Arena! Ούτε φιλικό, ούτε επίσημο και με τους περισσότερους να έχουν εγκαταλείψει τα μεγάλα αστικά κέντρα, αφού παραδοσιακά ο Αύγουστος είναι ο μήνας που οι Έλληνες απολαμβάνουν τις διακοπές τους!

4.000 κόσμος σε προπόνηση, όταν σε γήπεδα όπως το Πανθεσσαλικό, την Τρίπολη, την Λιβαδειά, την Καλλιθέα ακόμα και στο Περιστέρι, τέτοια νούμερα τα βλέπουν μόνο όταν παίζουν με τους «μεγάλους» και αν έχουν δώσει στον φιλοξενούμενο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H ΑΕΛ και οι BIG5! Mόνο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.