ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Εθνική αξίζει την πρόκριση και κόντρα στους haters

Η Εθνική μπάσκετ είναι μια καλή ομάδα και σίγουρα ανάμεσα στις 8 καλύτερες που είναι στο Παρίσι! Αξίζει την πρόκριση
Η Εθνική αξίζει την πρόκριση και κόντρα στους haters

Η Εθνική μπάσκετ έκανε μεγάλη προσπάθεια στο group stage των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεγάλη προσπάθεια όχι για ένα χτύπημα στην πλάτη. Οι 12 που πήρε ο Σπανούλης στο Παρίσι έχουν βγάλει αίμα, ιδρώτα, πίεση στο παρκέ της Λιλ.

Η Εθνική πρώτα απ’ όλα ήταν δεδομένα άτυχη. Παίζει τώρα με τις διαφορές απέναντι σε Βραζιλία και Νότιο Σουδάν. Βλέποντας όλα τα παιχνίδια των Ολυμπιακών Αγώνων, δεδομένα κάποιος κατανοεί κάτι βασικό. Η Ελλάδα είναι αγωνιστικά ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες. Αν είχε στο γκρουπ της κάποια εκ των Βραζιλίας Ιαπωνίας, Πουέρτο Ρίκο ή Νότιο Σουδάν θα είχε ήδη προκριθεί.

Θα είχε ήδη ρεκόρ 2-1 και τέλος.

Η Ελλάδα μαζί με ΗΠΑ, Σερβία, Γερμανία, Γαλλία, αλλά και τις υπόλοιπες του ομίλου (Καναδάς, Αυστραλία, Ισπανία) είναι η κορυφαία 8άδα του τουρνουά. Βέβαια, από το γκυορπ που συμμετέχει δε γίνεται να προκριθούν δυστυχώς και οι 4. Κάποια θα μείνει έξω και είναι άδικο.

Η Εθνική πάντως αξίζει την πρόκριση και αγωνιστικά. Γιατί αυτό το κάτι που έλειπε στα προηγούμενα ματς το βρήκε με την Αυστραλία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ήταν πιάνει το πικ του δεν σταματιέται ούτε από τους Αμερικάνους, βρήκε συμπαραστάτες. Μήτογλου, Γουόκαπ κυρίως επιθετικά.

Η Εθνική αξίζει να προκριθεί για να σκάσουν και οι haters. Όλοι εκείνοι που βλέπουν στην Εθνική τις ομάδες τους. Αν πήγε ο Γουόκαπ, τι θα γινόταν αν ήταν ο Σλούκας, ο Παπαπέτρου κ.τ.λ. Ο Σπανούλης τα έχει πει καιρό τώρα. Είναι η ΕΛΛΑΔΑ και τέλος. 

Αυτό πρέπει να τα λέει όλα.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Εθνική αξίζει την πρόκριση και κόντρα στους haters», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.