MEDIA

Ταμπού: Μια δολοφονία κρατά χωριστά τα 4 αδέλφια

Το MEGA φέρνει στη μικρή οθόνη αυτό το φθινόπωρο, μια νέα δραματική σειρά με τίτλο «Ταμπού»
Ταμπού: Μια δολοφονία κρατά χωριστά τα 4 αδέλφια

Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο πρόγραμμα του MEGA θα είναι τη νέα σεζόν ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου.

Μετά τη «Γη της ελιάς» και το «Famagusta», έρχεται και το «Ταμπού», για να τριτώσει η παρουσία τους στο κανάλι.

Η ιστορία

Με φόντο την ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι μιας σκοτεινής υπόθεσης δολοφονίας.

Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα φέρνουν τους ήρωες αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους.

Σασπένς, σεναριακές ανατροπές και έντονο αστυνομικό στοιχείο είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την πλοκή του φιλόδοξου εγχειρήματος, που υπόσχεται να προσφέρει έντονες συγκινήσεις στους τηλεθεατές που αγαπούν τη σύγχρονη ελληνική μυθοπλασία.

Στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται η οικογένεια Καρτάλη. Τέσσερα αδέλφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, που είναι όμως πολύ δεμένα και αγαπημένα.

Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν, που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Αυτό είναι και το μοναδικό αγκάθι στη σχέση τους.

Όσο κι αν προσπαθούν να το ξεχάσουν και να κάνουν ότι δεν υπάρχει, αυτό είναι πάντα εκεί και απειλεί να τινάξει στον αέρα την εικόνα της τέλειας οικογένειας που έχουν οι άλλοι για εκείνους.

Στο περιβάλλον της οικογένειας υπάρχουν αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένο εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ταμπού: Μια δολοφονία κρατά χωριστά τα 4 αδέλφια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα