SPORTIME BET

Ασταμάτητη Εθνική ομάδα Πόλο βλέπει πάλι βάθρο με απόδοση 100 από τη Novibet!

Σούπερ προσφορά για την Εθνική ομάδα Πόλο με απόδοση 100 από τη Novibet!
Ασταμάτητη Εθνική ομάδα Πόλο βλέπει πάλι βάθρο με απόδοση 100 από τη Novibet!

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κροατία (13:05) για την 4η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Ολυμπιακού Τουρνουά πόλο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου συνεχίζει στο Παρίσι την πορεία της με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο βάθρο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτή η πορεία ως τώρα έχει συνδυαστεί μόνο με νίκες, καθώς μετά την εύκολη πρεμιέρα με τη Ρουμανία (14-7) ακολούθησε η νίκη επί του Μαυροβουνίου στη διαδικασία των πέναλτι (17-16, 12-12 κ.α.) και ο θρίαμβος επί των ΗΠΑ (13-11).

Η «γαλανόλευκη» με αυτό το 3/3 έχει 8 βαθμούς έχοντας εξασφαλίσει τη θέση της στα προημιτελικά δύο στροφές πριν το τέλος του ομίλου και πλέον κυνηγά την καλύτερη δυνατή κατάταξη.

Με το 3/3 έχει αγγίξει το απόλυτο (σ.σ. ο ένας βαθμός χάθηκε λόγω της επικράτησης στα πέναλτι με τους Μαυροβούνιους) φιγουράροντας στην κορυφή μαζί με την Ιταλία (με καλύτερη διαφορά τερμάτων) που επίσης έχει 3/3 με μία επικράτηση στα πέναλτι, επίσης επί του Μαυροβουνίου.

Αποκλειστική προσφορά* για την Εθνική Πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Επιστρέψαμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Όταν παίζουμε καλή άμυνα μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα» υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός που ετοιμάζει τους παίκτες του για την επόμενη αποστολή, απέναντι στους Κροάτες.

Πρόκειται για άλλο ένα ντέρμπι στον όμιλο, με τους Κροάτες να έχουν ως τώρα δύο νίκες απέναντι σε Μαυροβούνιο (11-8) και Ρουμανία (11-8) και μία ήττα από την Ιταλία (11-14) με απολογισμό 6 βαθμών.

Η ομάδα του Ίβιτσα Τούτσακ η οποία στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πήρε το χρυσό μετάλλιο, στοχεύει στην επαναφορά της στο βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μετά το χρυσό μετάλλιο το 2012 και το αργυρό το 2016, στο Τόκιο έμεινε εκτός τετράδας.

Απέναντι στην Ελλάδα θέλει να πάρει τη νίκη για να εξασφαλίσει επίσης τη θέση της στην οκτάδα και να μείνει ζωντανή για τις δύο πρώτες θέσεις που θα οδηγήσουν σε καλύτερη διασταύρωση στη νοκ άουτ φάση.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στους Ολυμπιακούς Αγώνες

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ασταμάτητη Εθνική ομάδα Πόλο βλέπει πάλι βάθρο με απόδοση 100 από τη Novibet!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.