ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοβάται τον Μπάμπα ο ΠΑΟΚ και φουλάρει για αριστερό μπακ

Φουλάρει για αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ υπό τον φόβο του Μπάμπα!
Φοβάται τον Μπάμπα ο ΠΑΟΚ και φουλάρει για αριστερό μπακ

Μπάμπα Ραχμάν. Μυστήριο τυπάκι! Έτσι λένε οι inside γλώσσες από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Με ποδοσφαιρικό attitude, αλλά και φυσικά αξία μια και πέρυσι στην χρονιά πρωταθλητισμού ήταν ο κορυφαίος αριστερός μπακ στην Σούπερ Λιγκ by far αναγκάζοντας αρκετά club να στείλουν άνθρωπο στην Ελλάδα για την αφεντιά του.

Μόνο που φέτος από την προετοιμασία στην Ολλανδία βγάζει μία… απόσταση στην καθημερινότητα. Ο Γκανέζος είναι σκιά του περσινού (εξαιρετικού κατά τα άλλα) εαυτού του και όπως και να έχει, η εικόνα του στο ξεκίνημα της σεζόν δημιουργεί προβληματισμό.

Κακά τα ψέματα, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να συνεχίσει έτσι μια χρονιά ακόμη, συνεχίζοντας σε non stop ρυθμούς πιάνοντας νούμερα που θύμισαν εποχές στο Άουγκσμπουργκ. Τότε που ανάγκασε την Τσέλσι να βγάλει από τα ταμεία της πάνω από 25 εκατομμύρια για να τον κάνει κάτοικο Λονδίνου.

Φοβάται τον Μπάμπα ο ΠΑΟΚ και φουλάρει για αριστερό μπακ

Τι συμβαίνει με τον Γκανέζο όμως; Το πρόβλημα πλέον πολύ πιθανό να κρύβεται πίσω από την έλλειψη ανταγωνισμού που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς ο Ράφα Σοάρες δεν έχει δείξει σε κανένα σημείο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη πως μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τη φανέλα του βασικού.

Την ίδια ώρα, αγωνιστικά μιλώντας πάντα, ο Μπάμπα Ραχμάν εμφανίζεται ασυνεπής τελείως στο αμυντικό σκέλος και ήδη εμφανίζει μία «μουρμούρα» σε τρία πρόσωπα για την απουσία «cash out» στο συμβόλαιό του.

Μην ξεχνάμε πως ο λεγάμενος είναι ήδη 30 ετών, έχει ακόμη έναν χρόνο contract και συνάμα μιλάμε για ήδη εφταψήφιες απολαβές! Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ το ΄χει πάρει χαμπάρι γι αυτό βγήκε στην πιάτσα για αριστερό μπακ για παν ενδεχόμενο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φοβάται τον Μπάμπα ο ΠΑΟΚ και φουλάρει για αριστερό μπακ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…