ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα χαρίσει και χρήματα ο Ποντένσε για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

Ο Ντάνιελ Ποντένσε γυρίζει στην Αγγλία και βάζει σε εφαρμογή το κεφάλαιο «επιστροφή» στον Ολυμπιακό.
Θα χαρίσει και χρήματα ο Ποντένσε για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

Ο Ντάνιελ Ποντένσε και η οικογένειά του θέλουν Ολυμπιακό πάση θυσία. Θα βάλει και πλάτη για να επιστρέψει στον Πειραιά. Ο Πορτογάλος εξτρέμ θα πάει στην Αγγλία για να πείσει τη Γουλβς να γυρίσει στους «ερυθρολεύκους».

Το story είναι ξεκάθαρο. Σα θέλει η νύφη (Ποντέσε) και ο γαμπρός (Ολυμπιακός) τύφλα να ΄χει ο πεθερός (Γουλβς). Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, το αγγλικό club έχει αισθανθεί την τόσο έντονη έλξη των δύο πλευρών που αρχίζει και βάζει συνεχώς εμπόδια για να «καρπωθεί» το ανάλογο αντίτιμο. Μην ξεχνάμε τι είχε γίνει στο αντίστροφο δρομολόγιο πριν 4 χρόνια.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μολονότι ξεκίνησε φουριόζος την προετοιμασία επί αγγλικού εδάφους «κόπηκε» από την αποστολή για τον αμερικανικό τουρνέ των «λύκων». Το μήνυμα σαφές. Εκείνος επέστρεψε στην Πορτογαλία και δη την οικογένειά του, αναμένοντας τα χαρμόσυνα νέα! Μόνο που ακόμη έχει «καεί» στην αναμονή την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός προχώρησε και στην αγορά winger, Βέρντε.

Φυσικά και αυτό δεν αναιρεί την ανάγκη/θέληση του club και του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αγορά του 29χρονου εξτρέμ. Βάσει πηγών μας, ο Ποντένσε θα επιστρέψει την Δευτέρα στην Αγγλία και θα αναλάβει την υπόθεση προσωπικά. Η Γουλβς παίζει φιλικό με την Λειψία τα ξημερώματα της Δευτέρας και εν συνεχεία γυρίζει στο νησί.

Βάσει του πλάνου που ΄χουν καταστρώσει Ολυμπιακός και παίκτης, ο Πορτογάλος θα αξιώσει ακρόαση από τον Γκάρι Ο’ Νιλ και σε συνδυασμό με τις πλάτες του Ζόρζε Μέντες που λύνει και δένει στους «λύκους» θα καταστήσει σαφή την επιθυμία για οριστική επιστροφή στον κάτοχο του Conference League.

Μπορεί να τραβήξει σε χρόνο, αλλά η ιστορία μια τέτοιας κατάστασης δύσκολα δεν έχει happy end στο φινάλε. Έστω και αν χρειαστεί ο Ποντένσε να βάλει πλάτες και οικονομικά.

  • + Η Γουλβς, πριν 4 χρόνια, αγόρασε τον Ποντένσε με 18 εκατ. ευρώ και τώρα αξιώνει τουλάχιστον το 50%
  • + Ο Ποντένσε πέρυσι στον Ολυμπιακό σε 47 αγώνες μέτρησε 15 γκολ και σέρβιρε `13 ασίστ.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Ο Ποντένσε γύρισε και νίκησε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θα χαρίσει και χρήματα ο Ποντένσε για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…