ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πικρό ντεμπούτο με Νυρεμβέργη ο Στέφανος Τζίμας

Ντεμπούτο με ήττα για τον Στέφανο Τζίμας με τη φανέλα της Νυρεμβέργης.
Πικρό ντεμπούτο με Νυρεμβέργη ο Στέφανος Τζίμας

Ο Στέφανος Τζίμας πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη Νυρεμβέργη, η οποία ωστόσο γνώρισε την ήττα από την Καρλσρούι με 3-2 στην πρεμιέρα της Bundesliga 2.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Γερμανία ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης στη θέση του Οκουνούκι.

Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, καταφέρνοντας μάλιστα να κάνει και τέσσερις τελικές, χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Η ομάδα του Μίροσλαβ Κλόζε κατάφερε να προηγηθεί και στο 31ο λεπτό το σκορ ήταν 0-2.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Μπούντου Ζιβζιβάτζε ο οποίος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Κι αυτό, φάνηκε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μέρος, αφού πέτυχε χατ τρικ χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός τεχνικός ποντάρει πολλά πάνω στο νεαρό φορ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια σε κάθε ευκαιρία και δείχνει στην πράξη τη στήριξή του δίνοντας χρόνο συμμετοχής με το… καλημέρα. Άλλωστε, ένας από τους λόγους που πήγε ως δανεικός εκεί, ήταν να πάρει χρόνο συμμετοχής και να μαζέψει εμπειρίες.

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πικρό ντεμπούτο με Νυρεμβέργη ο Στέφανος Τζίμας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.