ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τηλέμαχος: Η αναβάθμιση του ελληνικού συστήματος anti – drone κατευθυνόμενης ενέργειας

Το ελληνικό anti - drone, μετά τις βελτιώσεις θα λειτουργεί σε υψηλά στάνταρ και δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει αντίστοιχα συστήματα του εξωτερικού.
Τηλέμαχος: Η αναβάθμιση του ελληνικού συστήματος anti – drone κατευθυνόμενης ενέργειας

Το Τηλέμαχος είναι ένα σύστημα anti – drone της ΕΑΒ (σ.σ. δεν έχει σχέση με το Κένταυρος), το οποιο αναβαθμίζεται, δεχόμενο βελτιώσεις στο ραντάρ του και στις δυνατότητες εμπλοκής σήματος drone.

Το ελληνικό anti – drone, μετά τις βελτιώσεις θα λειτουργεί σε υψηλά στάνταρ και δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει αντίστοιχα συστήματα του εξωτερικού.

Μάλιστα η σκέψη είναι να γίνει άμεσα εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του Τηλέμαχος, όπου θεωρηθεί αναγκαία η παρουσία του.

Να σημειωθεί πως Leonardo και MBDA είχαν βρεθεί στην παρουσίαση του Τηλέμαχος από την ΕΑΒ, για το οποίο μάλιστα σύστημα είχαν συγχαρεί τους αρμόδιους.

Διαβάστε περισσότερα για τα εξοπλιστικά στο geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τηλέμαχος: Η αναβάθμιση του ελληνικού συστήματος anti – drone κατευθυνόμενης ενέργειας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.