ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Ελλαδάρα στα προημιτελικά! Οι Σέρβοι νίκησαν με 11 πόντους το Νότιο Σουδάν

Η Σερβία επικράτησε του Νότιου Σουδάν με 11 πόντους διαφορά (96-85), στέλνοντας παράλληλα την Εθνική Ελλάδας στα προημιτελικά!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Ελλαδάρα στα προημιτελικά! Οι Σέρβοι νίκησαν με 11 πόντους το Νότιο Σουδάν

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024Η Εθνική άξιζε την πρόκριση και κόντρα στους haters και εν τέλει αυτή ήρθε μέσω… Σερβίας.

Οι «πλάβι» έκαναν το καθήκον τους απέναντι στο Νότιο Σουδάν, επικράτησαν με 96-85 και μαζί με αυτούς πανηγύρισε και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα!

Μέχρι να φτάσουμε βέβαια εκεί χρειάστηκε αρκετό άγχος, μιας και οι Σέρβοι δεν κατάφερναν να επιβληθούν και να χτίσουν μια διαφορά ασφαλείας.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 30 πόντους και Νίκολα Γιόκιτς με 22 πόντους, οι οποίοι έκαναν τα πάντα προκειμένου να αποφύγουν τη Γερμανία στα προημιτελικά.

Από την πλευρά του, του Νότιο Σουδάν έκλειψε τις εντυπώσεις καθώς πάλεψε μέχρι τέλους για ήττα με μικρότερη από 3 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 47-44, 72-67, 96-85

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Ελλαδάρα στα προημιτελικά! Οι Σέρβοι νίκησαν με 11 πόντους το Νότιο Σουδάν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.