ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιρόλα: Το μεγάλο του πρόβλημα που μόνο ο Ρέτσος μένει να λύσει

Για την ακρίβεια δεν είναι ακριβώς πρόβλημα (ακόμα) αλλά ας πούμε πως δεν έχει ένα στοιχείο.
Πιρόλα: Το μεγάλο του πρόβλημα που μόνο ο Ρέτσος μένει να λύσει

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα βασιστεί στη νέα αγωνιστική περίοδο στο δίδυμο Ρέτσος – Πιρόλα, για το κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας.

Ο αριστεροπόδαρος νεαρός Ιταλός έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά του Ολυμπιακού έως σήμερα, όμως φαίνεται πως έχει ένα… μειονέκτημα. Ή για την ακρίβεια δεν είναι ακριβώς μειονέκτημα αλλά ας πούμε πως δεν έχει ένα στοιχείο. Δεν είναι γρήγορος.

Μπορεί ο Λορέντσο Πιρόλα να είναι δυνατός, να παίρνει καλές θέσεις, να δίνει μάχες χαμηλά και ψηλά, να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι, όμως γρήγορο δεν τον λες.

Έτσι, μόνο ο… Παναγιώτης Ρέτσος μένει να καλύψει με την ταχύτητά του τα όποια κενά προκύψουν, καθώς ο πολύ γρήγορος Άμπι είναι και αυτός αριστεροπόδαρος.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο παίκτης που κάνει ότι μπορεί για να μείνει και μπορεί να το πετύχει

Ολυμπιακός: Ήρθε ο παιχταράς και πήρε τη φανέλα βασικού στο σπίτι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πιρόλα: Το μεγάλο του πρόβλημα που μόνο ο Ρέτσος μένει να λύσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.