ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έδωσε εντολή για μεταγραφή αεροδρομίου – Θα πέσουν τα τσιμέντα

Πότε θα γίνει η κίνηση από τον Ολυμπιακό.
Βαγγέλης Μαρινάκης: Έδωσε εντολή για μεταγραφή αεροδρομίου – Θα πέσουν τα τσιμέντα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή να γίνουν δύο πολύ δυνατές μεταγραφές, μία στη θέση του δεξιού στόπερ και άλλη μία μεγάλου ονόματος που θα προκαλέσει πάταγο.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία των ερυθρόλευκων και από τα όσα βλέπει να συμβαίνουν στην προετοιμασία και θέλει να… πριμοδοτήσει το Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμαρ με δύο ακόμα παικταράδες.

Η κίνηση για τους δύο παίκτες θα γίνει προς τα τέλη του Αυγούστου, περίοδος που πάντα υπάρχουν οι καλές ευκαιρίες του καλοκαιριού και που ομάδες και παίκτες βάζουν νερό στο κρασί τους.

Προσέξτε, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί γι αυτές τις δύο προσθήκες ρίχοντας πολλά λεφτά στην αγορά. Όμως δεν θέλει να πληρώσει υπερβολικές υπεραξίες γι αυτό δεν έχει γίνει ακόμα κάποια κίνηση.

Μάλιστα στο Sportime έφτασε και όνομα που θα προκαλέσει… πάταγο, όμως δεν είναι ακόμα η ώρα για να βγει κάτι προς τα έξω.

Διαβάστε επίσης:

Νταβίντ Κάρμο: Γιατί δεν τον ξεγράφει ο Ολυμπιακός ακόμα και σήμερα και το παιχνίδι ορόσημο με τη Ρίο Άβε

Το σκέφτεται ο Φορτούνης να γυρίσει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Έδωσε εντολή για μεταγραφή αεροδρομίου – Θα πέσουν τα τσιμέντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.