ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μποταφόγκο θέλει να υπογράψει από τώρα τον Βαγιαννίδη!

Η Μποταφόγκο δεν το παρατάει και θέλει να υπογράψει ως... ελεύθερο τον Βαγιαννίδη!
Η Μποταφόγκο θέλει να υπογράψει από τώρα τον Βαγιαννίδη!

Η Μποταφόγκο δεν τα βρίσκει με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κάνει πίσω για Βαγιαννίδη. Τον θέλει και ως ελεύθερο και θα τον περιμένει.

Στην Μποταφόγκο δυσκολευόταν να πιστέψουν πως ο Παναθηναϊκός δεν έκανε άμεσα αποδεκτή την πρόταση που κατέθεσαν για τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Οι Βραζιλιάνοι προφανώς έλαβαν θετικά vibes από την πλευρά του παίκτη και γνωρίζοντας πάνω κάτω τα ποσά που παίζουν στην Ελλάδα, εκτιμούσαν ότι η απάντηση του «τριφυλλιού» θα ήταν θετική.

Είναι όμως μια περίεργη περίοδος αυτή για το «τριφύλλι». Δεν θέλει να πουλάει, θέλει να βάλει πολλά χρήματα για μεταγραφές και θέλει να ξαναγίνει πρωταθλητής μετά από τόσα χρόνια. Οι Βραζιλιάνοι αρχικά αιφνιδιάστηκαν, έπειτα δυσαρεστήθηκαν από την κωλυσιεργία της απάντησης και όπως φαίνεται εκτός απρόοπτου η δουλειά δύσκολα θα γίνει τώρα. Ρόλο σε αυτό έπαιξε προφανώς και το μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί η Ίντερ και ίσως φρέναρε σε σημαντικό βαθμό τον Παναθηναϊκό.

Η Μποταφόγκο πάντως θέλει να επενδύσει στον Βαγιαννίδη και του το δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φαίνεται ότι θέλει να τον «καπαρώσει» από τώρα για την επόμενη χρονιά, καθώς το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό μπαίνει στο τελευταίο έτος.

Οι Βραζιλιάνος προσέγγισαν ήδη τον παίκτη, θέλοντας να τον δελεάσουν, καθώς του προσφέρουν ένα συμβόλαιο πολύ μεγάλο, περίπου όπως αυτό που θα έπαιρνε αν πήγαινε από τώρα ο Βαγιαννίδης. Περίπου στο 1εκ. ευρώ ετησίως. Από την επόμενη χρονιά βέβαια. Αν βάλει από τώρα υπογραφή το θέμα τελειώνει. Νόμιμα αυτό μπορεί να το κάνει από 1η Γενάρη και αφού δεν θα έχει ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μποταφόγκο θέλει να υπογράψει από τώρα τον Βαγιαννίδη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!